Pia-Beate-Pedersen-1.jpg
Pia-Beate-Pedersen-1.jpg

Nytt Personal og Ledelse på vei!

Les om hva Pia Beathe Pedersen tenker om oppsigelsen i sin egen direktesendte nyhetsbulletin i NRK Østlandssendingen. Få også med deg hvordan KPMG driver systematisk re-rekruttering for å sikre seg de beste hodene.

Publisert

Nummer 4/2011.

I sommerens utgave av Personal og Ledelse får du mange spennende reportasjer.

Pia Beathe Pedersen sa opp jobben i direktesendt radio den 11. september i 2010. I Personal og Ledelse tar hun et tilbakeblikk på det hun gjorde og snakker ærlig om hvilke konsekvenser det har fått i ettertid.

– Jeg skjønner kritikken jeg har fått ved at jeg benyttet NRK som min private mikrofon, men jeg vurderte det dithen at jeg handlet på vegne av noe større. Saken var viktigere enn meg selv, og den var viktigere enn NRK, sier hun til Personal og Ledelse.

Spre ditt gode budskap!

Gruer du deg til hver gang det er din tur til å holde ett innlegg eller foredrag? Kompetansedeling er viktig og nettopp derfor kan det være smart å lære seg hvordan du formidler et budskap - uten at du trenger å grue deg. Else Barrat-Due har skrevet boken På scenen i ditt eget liv.

– Ta utfordringen! Mange har en sabotør inne i seg som sier at dette får du ikke til. Men vi er så mye flinkere enn vi tror og vi har godt av å bryte barrierer, sier hun.

I Personal og Ledelse gir hun deg fire konkrete råd om hvordan du kan forberede deg slik at du lykkes med oppdraget ditt.

TEMA:

Satser stort på tidligere ansatte

Når du rekrutterer tidligere ansatte vet du hva du får: Dyktige medarbeidere som kjenner bedriften. Derfor samarbeider HR og Marked i KPMG om re-rekruttering. I snitt kommer seks-syv tidligere ansatte tilbake til selskapet hvert år.

Rekruttering i sosiale medier

Rekruttering gjennom sosiale medier er i ferd med å ta av. Det er bare et spørsmål om tid før Linkedin blir den største rekrutteringskanalen i Norge, mener netteksperten Nina Furu.

– Hvis en bedrift sier at de ikke vil bruke sosiale medier til rekruttering, så sier de samtidig at vi lar de beste kandidatene gå til våre konkurrenter, sier hun til Personal og Ledelse.

Få med deg hvordan du går fram for å rekruttere gjennom sosiale medier, og hvor dere som bedrift bør være for å fange oppmerksomheten til dagens jobbsøkere.

Dette og mye mer kan du lese om i sommerens utgave.

Får du ikke Personal og Ledelse i posten? Ikke fortvil, bestill et abonnement her, eller last ned en PDF av siste nummer her.

"
Powered by Labrador CMS