– Jeg kjenner jeg er glad for å ha tatt kurset “Prestér uten panikk”, sier Marianne Wille Syvertsen når hun går opp på scenen for å motta prisen

Opinion ble årets lærende bedrift

Prisutdelingen «Gjennom skjermen 2023» gikk i går av stabelen og hedret flere eksperter som deler sin kunnskap på Videocation. Analysebyrået Opinion tok med seg den gjeveste prisen hjem.

Videocation har arrangert sin første ekspertgalla. Fire priser ble delt ut for å feire eksepsjonelle prestasjoner i 2022 innenfor kategoriene «Beste manus», «Beste fremføring», «Årets magnet» og «Årets lærende bedrift».

Opinion stakk av med den gjeveste prisen «Årets lærende bedrift» under gårsdagens utdeling. Når Opinion mottok prisen på scenen var det fordi de skilte seg ut blant konkurrentene innenfor samme kategori, som blant annet TV 2 og Arkivverket.

Opinion stakk av med prisen for årets lærende bedrift.

– Gjør noe riktig

Fagsjef for digitale metoder i Opinion, Marianne Wille Syvertsen, mottok prisen «Årets lærende bedrift» på vegne av analysebyrået med rundt 50 ansatte.

– Det var ordentlig gøy å motta prisen. Den bekrefter at vi gjør noe riktig i arbeidet med kompetanseheving og utvikling av ansatte. Videocation har virkelig lagt til rette for at det arbeidet er enklere og at kurs er lettere tilgjengelig, sier Wille Syvertsen.

De nominerte ble blant annet bedømt ut fra deres nytenkning rundt kompetanseutvikling. Opinion mottok prisen på grunnlag av kursene de har på videocation.no, men også på grunn av læringskulturen de har utviklet internt i bedriften.

– Vi jobber kontinuerlig med faglig påfyll og kompetanseheving ved blant annet å dele kompetanse internt og delta på eksterne seminarer og kurs. Med Videocation ser vi spesielt verdien av at flere ser de samme utvalgte kursene slik at vi har felles referansepunkter, fortsetter hun.

Første av sitt slag

Over hundre gjester møtte opp på ekspertgallaen på Ingensteds i Oslo. Daglig leder i Videocation, Marius Olsen, sier at noe av motivasjonen for å arrangere prisutdelingen var nettopp for å feire den gode innsatsen ekspertene har gjort.

– Bak hvert kurs ligger en masse dedikert arbeid. Det gleder oss å kunne hedre ekspertene våre med en kveld som denne prisutdelingen. Vi brenner for at kundene våre skal lykkes med læring, og derfor er det også inspirerende å kunne tilby ledere og ansatte muligheten til å lære av de beste. «Gjennom skjermen 2023» er den første prisutdelingen som hedrer fageksperter innenfor en rekke kompetanseområder.

Videocation har opplevd stor vekst det siste året og tilbyr kurs med eksperter som Erik Bertrand Larssen, Christine Calvert og Hanne Kristin Rohde.

– De siste årene har vi sett en økende interesse for digital læring. Etter pandemien har det blitt spesielt tydelig hvor viktig det er å nå frem til de som vil ha kompetansepåfyll der de er – nemlig gjennom skjermen, sier Olsen.

Dette var de nominerte – og vinnerne – av «Gjennom skjermen 2023»:

«Beste manus»: De nominerte var Per Anfindsen med kurset "Slik får du makt og innflytelse på jobben”; Vivi-Ann Hilde med “Lederrollen uten personalansvar”; og Jon Fredrik Alfsen “Er du bevisst din egen kompetanse?”. Vinneren ble Per Anfindsen.

«Beste fremføring»: De nominerte var Sidsel Winter Storaas med kurset “Strategi i praksis – den japanske metoden”; Erik Bertrand Larssen med “En innføring i Betrand-modellen – bli en bedre utgave av deg selv”; og Jon Fredrik Alfsen med “Er du bevisst din egen kompetanse?”. Vinneren ble Erik Bertrand Larssen.

«Årets lærende bedrift»: De nominerte var Arkivverket, Rejlers, TV 2, Opinion, og SR-bank. Vinneren ble Opinion.

«Årets magnet»: Eksperten som har det mest sette kurset på videocation.no. Vinneren ble Erik Bertrand Larssen.

(Videocation)

Powered by Labrador CMS