Kenneth Hamnes er ny konsernsjef i Kavli Holding.

Ny sjef kommer med bred erfaring og solide resultater

Kenneth Hamnes (50) tar over som ny konsernsjef i Kavli Holding AS den 1. februar 2021.

Kenneth Hamnes er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole i Bergen. Han har lang erfaring med merkevarer og har blant annet vært administrerende direktør i Maarud AS, salgsdirektør i Stabburet AS og produktsjef i Lilleborg AS. Han har også jobbet som konsulent og prosjektleder i Boston Consulting Group. Hamnes har vært varamedlem i styret til Kavli Holding AS siden juli 2019, og kommer nå fra jobben som konsernsjef i det børsnoterte vin- og brennevinsselskapet Arcus ASA.

- Kavli er et flott merkevareselskap med sterke posisjoner, og det er unikt at selskapet deler ut hele overskuddet til humanitært arbeid, forskning og kultur. Selskapet har ambisiøse planer og spennende muligheter, og jeg gleder meg stort til å begynne i jobben. Nå er første oppgave å bli kjent med alle de dyktige medarbeiderne som har stått bak selskapets mangeårige og flotte utvikling, sier Hamnes.

- Styret er svært fornøyd med å få Kenneth Hamnes som ny konsernsjef og ser frem til et godt og tillitsfullt samarbeid. Med hans brede erfaring fra merkevarebransjen, solide resultater i tidligere lederstillinger og sterke relasjonsevner ligger alt til rette for fortsatt god vekst og utvikling for Kavli-konsernet, sier Finn Jebsen, styreleder i Kavli Holding AS.

(Kavli Holding/myNEWSdesk)

Powered by Labrador CMS