Thea Sareisian Eilertsen blir ny Director of People i Norge og Danmark.

Thea Sareisian Eilertsen blir ny Director of People i Norge og Danmark

Nordic Choice Hotels har ansatt Thea Sareisian Eilertsen som ny Director of People i Norge og Danmark. Hun kommer fra rollen som Director of People Partnering, Experience and Communication i Oda.

- Jeg gleder meg til å bli en del av et konsern med en genuin kultur der mennesket virkelig er i fokus, og vi alle er verdifulle med de ulikhetene vi har. Forståelsen for hvilken rolle vi kan og skal spille i samfunnet, samt den spennende tiden konsernet står foran med digital transformasjon, rebranding og samtidig stor vekst, synes jeg er enormt givende og spennende, sier Thea Sareisian Eilertsen.

Siden 2019 har Eilertsen jobbet i Oda (tidligere Kolonial.no), der startet hun i rollen som Chief People Officer, før hun i 2022 gikk inn i rollen som Director of People Partnering, Experience and Communication.

I Oda har Eilertsen hatt ansvar for å utvikle organisasjonen og tilrettelegge ressurser for vekst. I perioden vokste selskapet fra 400 til 1200 ansatte, og fra 1 til 3 land. I rollen som Chief People Officer ledet hun til slutt en organisasjon på over 40 ansatte.

- Jeg syns det er helt magisk hvordan vi gjennom å legge til rette for gode og gledesfylte liv for våre ansatte, ikke bare bidrar til å bygge et bærekraftig samfunn, men også skaper lønnsomhet for bedriften, sier Thea Sareisian Eilertsen.

Eilertsen er utdannet i ledelse fra BI, og har blant annet bakgrunn fra ulike roller innen HR i Telenor og Thinfilm Electronics. I Thinfilm Electronics jobbet Eilertsen tett på Silicon Valley og drev prosjekter for globaliserte skalerbare prosesser på tvers av Europa, Asia og USA.

- Vi går en svært spennende tid i møte i Nordic Choice Hotels. Selskapet skal bytte navn, og vi skal rekruttere enda flere fantastiske medarbeidere til våre team på tvers av hele Norden. Thea blir en nøkkelperson for oss. Hennes erfaring og gjennomføringskraft går hånd i hanske med vår strategi fremover - å forbedre medarbeiderreisen og sikre at alle har mulighet til å gjøre en karriere hos oss uansett bakgrunn. Jeg er svært glad for å få Thea med på laget, og vi ser frem til å ønske henne velkommen til oss i januar, sier Ann Mårder, VP People Experience i Nordic Choice Hotels.

Thea Sareisian Eilertsen tiltrer stillingen 13. januar.

(Nordic Choice Hotels/myNEWSdesk)

Powered by Labrador CMS