- HR er helt sentrale

Her er arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksens hilsen til alle som jobber med HR - på selveste HR-dagen.

- Aldri har vi hatt et år som dette - et år som i så stor grad «dunket» inn alle de problemstillingene dere i HR jobber med hver dag, sier Torbjørn Røe Isaksen, i sin video.

Ministeren konstaterer i sin videohilsen at det er mange oppgaver som er blitt ekstra viktige ettersom arbeidshverdagen er blitt snudd opp og ned for ganske mange.

- Det er nødvendig at vi er ekstra oppmerksomme på verdien av arbeidsfellesskapet, at vi tar ta hånd om de ansatte, at vi klarer å få det beste ut av organisasjonene våre, evne å håndtere uventede situasjoner og alle problemer som følger med, sier Isaksen.

Han tror også at vi har fått med oss ny kunnskap gjennom året, som igjen kan gi oss pekepinner på det som vil bli en trend i fremtidens arbeidsliv: Større ønske om fleksibilitet og muligheten til å jobbe forskjellige steder.

- Kjernen i en god bedrift og et godt arbeidsliv vil fortsatt være der, det innebærer at vi må organisere virksomhetene våre slik at man får det beste ut av medarbeiderne, at vi passer på de menneskelige ressursene våre slik at trivselen i arbeidslivet gjør at vi kan levere kvalitet i tjenestene våre. Der er dere (HR-folk) helt sentrale, slutter Torbjørn Røe Isaksen.

(Video levert av HR Norge)

Powered by Labrador CMS