Glimt fra Høstkonferansen 2022 i regi av Trøndelag HR forum.

RAPPORT

Hvorfor er HR bra for bunnlinja?

Den 10. desember inviterte Trøndelag HR forum til Høstkonferansen 2022 under tittelen «Hvorfor er HR bra for bunnlinja?»

Vi hadde ønske om å sette dagsorden for hvor viktig menneskene og HR funksjonen i bedriftene egentlig er. Hvor seriøst og strategisk flere og flere virksomheter som har suksess ivaretar dette. Trøndelag HR forum ønsket også at dagen skulle være tilrettelagt for nettverksbygging og kunnskapsdeling for deltakerne. 55 deltakere startet dagen med en god lunsj i hyggelige omgivelser hos DIGS, og ved hjelp av «Støttehjulet», som er en studentorganisasjon av masterstudenter i arbeids- og organisasjonspsykologi ved NTNU, tilrettela vi for dialog rundt dagens tema gjennom dagen.

Glimt fra Høstkonferansen 2022 i regi av Trøndelag HR forum.

Alle har ansvar for å dele

Foredragsholderne kom fra ulike virksomheter som hver især har utmerket seg som særdeles opptatt av bygge stolte, motiverte og engasjerte ansatte. De fortalte om viljen til å videreutvikle både virksomheten og sine ansatte gjennom et aktivt HR-arbeid.

Deltakerne fikk høre innlegg fra Regnskap Norge ved Hilde Elvestuen, som snakket om risikostyring og ansattes rolle men tanke på forebygging av økonomisk utroskap. Rema 1000 ved Vidar Andresen som snakket om tillit og deres egen skole for utvikling av ansatte. Sopra Steria ved Eli Ystad og Hanne Corneliussen, fortalte om hvorfor ansatte er den viktigste ressursen for vekst og utvikling. 3Ts Siv-Elin Skogen, levendegjorde deres tro på at hver ansatt er en stjerne for 3T. Til slutt må vi trekke frem Heidi Klefstad som var både konferansier og foredragsholder. Hun snakket om arbeidsgleden og hvordan vi alle har ansvar for å dele, og spre glede for andre og oss selv i arbeidshverdagen. Noe hun også selv gjorde gjennom hele konferansen.

Glimt fra Høstkonferansen 2022 i regi av Trøndelag HR forum.

Samling og inspirasjon

Vi i Trøndelag HR forum er svært fornøyde med konferansen og tilbakemeldingene vi har fått. Det var stort engasjement gjennom hele dagen, noe som viser behovet for å samles og dele både interessen for - og kunnskapen i dette faget.

Vi håper dette ga flere inspirasjon til å bli med i forumet, for det er medlemmene som skaper verdi også hos oss.

Takk for deltakelsen, og velkommen til nye arrangementer.

Med vennlig hilsen

Styret i Trøndelag HR forum

Noe din forening har lyst til å dele med andre?

Vi har plass i HRmagasinet til å ta inn tekst og bilder fra din virksomhet, forening, avdeling eller ditt team.

Send det som e-post til redaksjonen@hrmagasinet.no

Powered by Labrador CMS