17 000 ansatte klare for HMS-uka 2017

HMS: Årets store HMS-happening i regi av NCC ble i dag sparket i gang på hundrevis av konsernets prosjekter og arbeidsplasser over hele Norden. For NCC Norges del legges det opp til en innholdsrik og actionfylt uke med beredskapsøvelser, HMS-kurs, egen helsedag på hovedkontoret i Oslo, forelesninger og produktdemoer.

Publisert

Det aller viktigste vi gjør på prosjektene våre er morgensamtalen om helse- og sikkerhet på arbeidsplassen. Denne uken skal hver dag handle om akkurat denne samtalen. Jeg er utrolig stolt over å få lov til å jobbe i et konsern som setter HMS i fokus på denne måten, sier Marianne Brudevold Eek, leder for store infrastrukturprosjekter i NCC.

Først ute med HMS-uke

Det er det sjuende året NCC arrangerer HMS-uka i Norge, og det er andre året konsernet gjennomfører HMS-uka samtidig på tvers av våre nordiske landegrenser.

Vi har en null-visjon når det gjelder ulykker, noe som er utfordrende når man jobber i en statistisk sett farlig bransje som bygg- og anleggsbransjen. Med så mange ansatte spredt over et så stort geografisk område har vi derfor et enormt ansvar med å sette HMS på dagsorden – hele tiden, sier Eek.

Det er rutinene som gir utslag

Det er likevel ikke nok å arrangere en HMS-uke. Det er det daglige rutinemessige HMS-arbeidet med kontinuerlige påminnelser og oppfølginger som er viktigst. Det er dette som sikrer at hver og enkelt av våre ansatte kommer seg trygt og hel hjem til familien etter en dag på jobben, avslutter Eek.

Powered by Labrador CMS