Odd Magnus Barstad går inn i konsernledelsen som konserndirektør for en nyopprettet enhet som samler alt skadeoppgjør. Barstad er i dag nordisk leder for skadeoppgjør i forretningsområdet Privat.

If: Endrer konsernledelsen og styrker skadeoppgjøret

Klas Svensson tar over som konserndirektør for forretningsområdet Bedrift i If. Samtidig styrker forsikringsselskapet kundetilbudet ved å gjøre skadeoppgjør til et eget ansvarsområde i konsernet med Odd Magnus Barstad som ny leder.

Ivar Martinsen går ut av konsernledelsen i If. Martinsen har hatt øverste ansvar for forretningsområdet Bedrift i 18 år og har arbeidet i If siden oppstarten i 1999. Martinsen kommer til å bli i If, men nå i en rådgivende rolle med oppgaver knyttet til konsernledelsen og Ifs eierselskap Sampo.

- Jeg vil takke Ivar for alle viktige bidrag og en enorm innsats for If gjennom mer enn 20 år. Samtidig er jeg veldig glad for at han blir med oss videre i selskapet, sier Ifs konsernsjef, Morten Thorsrud.

Klas Svensson tar over som konserndirektør for forretningsområdet Bedrift og går inn i konsernledelsen, med ansvar for alle nordiske bedriftskunder. Han er i dag Head of Digital Sales & Customer Experience i If.

Samtidig med dette går også Odd Magnus Barstad inn i konsernledelsen i If, som konserndirektør for en nyopprettet enhet som samler alt skadeoppgjør. Barstad er i dag nordisk leder for skadeoppgjør i forretningsområdet Privat.

- Skadeoppgjøret er selve produktet vi leverer i forsikring, og det er der kundene møter oss. Når vi nå samler ansvaret for skadeoppgjørene for bedrifter og privatpersoner, kan vi i enda større grad leve opp til vårt kundeløfte om å være ved kundenes side i krevende situasjoner, sier konsernsjef Morten Thorsrud.

(If/NTB Kommunikasjon)

Powered by Labrador CMS