Rundt 5000 Elkjøp-ansatte deltar på Nordens største elektronikkmesse i disse dager - og får samtidig muligheten til å bygge kultur i selskapet.

Investerer rekordbeløp i opplæring og kulturbygging

De neste ukene deltar rundt 5000 Elkjøp-ansatte på Campus, Nordens største elektronikkmesse. Opplæring, produkttesting og kulturbygging står på agendaen.

Ansatte fra alle de fire nordiske landene kommer hvert år til Campus på Gardermoen for å bygge kultur, og få kunnskap om ny teknologi, produktnyheter og muligheter. 395 dagsverk ligger bak arrangementet, som varer i fire uker. Hvert år investeres det over 60 millioner kroner i opplærings- og utdanningsprogrammer for de ansatte i Elkjøp, og mye av dette skjer på Campus.

- For å kunne hjelpe kundene med å få mer ut av teknologi i hverdagen og ta riktige valg trenger vi solid innsikt i produktene, og alle mulighetene som finnes. Campus er et svært populært og engasjerende arrangement blant våre teknologiinteresserte medarbeidere, både som opplærings- og sosialiseringsarena, og en verdifull investering for oss, forteller Stein Riibe, Chief of Staff i Elkjøp Nordic.

I løpet av Campus får medarbeiderne sjansen til å teste og lære om det siste innen elektronikk og nye løsninger før det kommer i hyllene.

God opplæring i ny teknologi

I løpet av Campus får medarbeiderne sjansen til å teste og lære om det siste innen elektronikk og nye løsninger før det kommer i hyllene. Messen byr på mer enn 5500 kvadratmeter med produkter, og rundt 150 av de viktigste leverandørene stiller med stands og holder kurs.

- I tillegg til kunnskapen som tilegnes gjennom samtaler og testing av ny teknologi har vi rundt 50 forskjellige klasseromstreninger og 11 forskjellige individuelle kurs å velge mellom. I tillegg er det masse tid til å hygge seg og slå av en prat med nordiske kollegaer, og det drikkes rundt 184 800 kopper kaffe disse ukene, humrer Riibe.

Elkjøps digitale læringssystem Academy tilbyr også 400 tilgjengelige opplæringsløp for hver medarbeider, og mer enn 150.000 opplæringer gjennomføres hvert år.

- Academy lar deg følge din egen utvikling og ha full oversikt over hva som skal til for å ta ditt neste steg i karrieren. Vi ønsker å legge til rette for å vokse og utvikle seg raskt i organisasjonen, forteller Riibe.

Elkjøp Campus finner sted 15.mai til 11. juni på Gardermoen i Oslo.

(Elkjøp Nordic)

Powered by Labrador CMS