Fra 8. september blir vi nye

Personal og Ledelse legges ned, mens HRmagasinet oppstår.

Publisert

Personal og Ledelse er i ferd med å gå over i historien. Denne utgaven er den aller siste. Fra 8. september heter vi HRmagasinet.

Når vår neste utgave går i trykken i begynnelsen av september, vil det være under nytt navn med ny logo og mer oppdatert design. Samtidig vil du kunne bli kjent med nettstedet hrmagasinet.no – der alle våre saker, reportasjer og fagartikler fra 2005 til dags dato vil ligge søkbare og lett tilgjengelig for abonnenter.

Vi gleder oss til endelig å kunne vise frem hele vår bredde i produksjonen, og ikke minst alle våre fantastisk dyktige bidragsytere.

HRmagasinet vil rette seg spesielt mot alle som jobber med og for mennesker i organisasjoner. Mange av våre lesere har nettopp sitt daglige virke i en HR-avdeling, mens andre igjen er ledere på ulike nivåer i helt ulike organisasjoner. Vår ambisjon er fortsatt å være relevant for alle sammen, og forhåpentligvis enda flere.

Fagstoffet får en enda mer sentral plass i HRmagasinet, samtidig som vi ønsker å gi deg rikelig med inspirasjon, motivasjon og overføringsverdi gjennom møter med personer som har erfaring, kunnskap og brennende hjerter for å hjelpe mennesker til å lykkes med sine oppdrag.

Velkommen tilbake i september!

HAR DU TIPS ELLER IDEER?

geir@askmedia.no

Powered by Labrador CMS