Ida Aall Gram.

Ida Aall Gram blir ny konsernsjef i Aspelin Ramm

Styret har utpekt Ida Aall Gram som ny konsernsjef. Hun overtar stillingen etter Gunnar Bøyum i januar 2023.

– Aspelin Ramm er en ambisiøs og ansvarlig byutvikler med langsiktig blikk, bygget på sunne verdier. Jeg deler verdisynet og troen på forretningsmodellen, og det er med stor motivasjon og ydmykhet jeg ser frem til å lede selskapet videre, sier Ida Aall Gram.

Gram kommer fra stillingen som konserndirektør i AF Gruppen, hvor hun har hatt ansvaret for eiendom, HR og kommunikasjon. Hun er utdannet siviløkonom, og har bred erfaring innen eiendom fra AF Gruppen og fem år i Orkla Eiendom samt innen ledelse og strategi som tidligere konsulent i McKinsey og CFO i Gyldendal.

Solid fundament

Aspelin Ramm står bak en rekke omfattende byutviklingsprosjekter i Oslo og omegn. I 2021 ble det nye kvartalet VIA i Ruseløkkeveien og Pressens hus ferdigstilt, sistnevnte en transformasjon av to bygårder fra 1800-tallet. Denne høsten legger eiendomsutvikleren siste hånd på Oslos prestisjehotell Sommerro – et samarbeid med Strawberry Brothers – samtidig som Norges grønneste logistikkbygg i Alf Bjerckes vei på Alna ferdigstilles for Ahlsell og Aspelin Ramms eget handelsselskap Motek.

Aspelin Ramm har vært aktiv i Sverige i over 25 år og i 2022 ble to store, nye utviklingsprosjekter igangsatt på Masthugget og i Gamlestaden i Gøteborg.

Fremover venter spennende samarbeidsprosjekter – med Norges Geotekniske Institutt (NGI) og Blindern Studenterhjem i utviklingen av Oslo Science City, og med Nova Spektrum om byggingen av kongressenter og kontorbygg på Oslo Spektrum.

– Jeg vil jobbe for å bevare og bygge videre på det solide fundamentet som er i Aspelin Ramm i dag slik at vi kan fortsette å være modige, ta på oss spennende byutviklingsprosjekter og vokse ytterligere, sier den påtroppende konsernsjefen.

Går av med pensjon

Gunnar Bøyum har ledet Aspelin Ramm siden 2014. I januar 2023 fyller han 67 år og fratrer etter avtale.

– Det har vært svært givende å se hvordan byutviklingen har endret seg på de åtte årene jeg har ledet Aspelin Ramm. Mitt hjertebarn er utvikling og rekruttering av spennende talenter til vår bransje, så det føles veldig bra å kunne gi fra meg stafettpinnen til Ida Aall Gram og neste generasjon, sier Bøyum.

(Aspelin Ramm/NTB Kommunikasjon)

Powered by Labrador CMS