Bente Slaatten.

Ny direktør for helseområdet i Randstad Care

Bente Slaatten kommer fra stillingen som generalsekretær i en av Norges største pasientorganisasjoner, og har lang erfaring fra næringslivet.

Blant annet har hun hatt stillingen som konserndirektør med ansvar for brand, kommunikasjon, public affairs i Yara International, samt forbundsleder i Norsk Sykepleierforbund i 9 år. Bente har en allsidig bakgrunn som utdannet sykepleier og økonom.

- Vi er veldig glad for å få Bente om bord. Hun har en bakgrunn og unik erfaring som jeg utvilsomt tror vil være av stor verdi når vi skal vokse videre. Randstad Care ønsker å bli det foretrukne bemanningsselskapet for helsepersonellet som jobber for oss, og kundene våre, forteller Lars Jacobsen som er administrerende direktør i selskapet.

Jacobsen forteller videre at sykepleierområdet har opplevd en formidabel vekst den siste tiden, men at målsetningen videre også er ambisiøs.

- Vi ønsker å bli en ledende aktør, ikke bare på legebemanning, men også innen sykepleierbemanning. Selv om bransjen vår bare representerer en liten del av alle ansatte i helsevesenet, så tror jeg vårt bidrag til å få flere til å jobbe i og velge helsevesenet som arbeidsplass i årene fremover er viktig. I utviklingen av selskapet i denne retningen har Bente mye å bidra med.

- Vi har ikke ansatt Bente for lede sykepleierområdet slik det er i dag, men for hva vi mener det har forutsetning for å være i fremtiden. Med henne på plass tror jeg vi sammen har alle forutsetninger for å lykkes, sier Jacobsen videre.

- Jeg mener vi er et viktig supplement til den offentlige helsetjenestene og skaper betydelig verdi både for den enkelte som er ansatt hos oss, for helsetjenesten og for samfunnet.

- For å bli den ledende aktøren i bransjen må vi være synlige, godt posisjonert og betydelig større enn i dag. Vi har et godt team med dyktige og dedikerte ansatte, og dermed er jeg ikke i tvil om at vi kommer til å nå våre målsetninger, avslutter Slaatten.

(Randstad/NTB Kommunikasjon)

Powered by Labrador CMS