Clare Rodgers slutter som CEO&CSO i IKEA Norge.
Clare Rodgers slutter som CEO&CSO i IKEA Norge.

Clare Rodgers slutter - får ny sentral stilling i IKEA

Siden november 2015 har Clare Rodgers ledet IKEA Norge gjennom store endringer, for å skape et bedre IKEA for både kunder og medarbeidere. 30. juni går hun av som CEO&CSO, for å ta fatt på nye utfordringer i Ingka Group som Sustainability Retail Operations manager.

- I løpet av årene mine i Norge, har IKEA gått gjennom en stor endring for å skape et bedre IKEA for medarbeiderne og kundene våre. Vi har jobbet for å skape bedre kundeopplevelser, bli mer tilgjengelige og ikke minst jobber vi hardt for å nå målet om være 100% sirkulære og klimapositive innen 2030 – samtidig som vi har levert solide resultater over flere år, sier Rodgers.

Clare startet i IKEA i 2000 som kassaleder, før hun gikk videre som avdelingsleder, leder for kommunikasjon og interiørdesign, deretter varehussjef og så assisterende landssjef for Storbritannia og Irland. Rodgers kom til Norge i 2015.

- Det har vært et stort privilegium å lede IKEA Norge, med sine 3100 dyktige og fantastiske medarbeidere, gjennom de siste 5 årene. Jeg er takknemlig for alt de har lært meg, og jeg ønsker også å takke våre samarbeidspartnere for all den jobben de gjør sammen med oss, sier Clare Rodgers.

Lidenskap for bærekraft

I den nye rollen som SustainabilityRetail Operations Manager, vil Rodgers sitte i ledergruppen for retail-delen avIngka Group* og sikre at Ingka lever opp til de høye ambisjonene innen bærekraft, gjennom hele verdikjeden – også sammen med Inter IKEA Systems, som designer alle produktene og eier leverandørkjeden.

- Jeg har alltid vært sterkt knyttet til visjonen vår om å skape en bedre hverdag for de mange menneskene, og gjennom de siste 10 årene har jeg sett at det ikke er mulig å leve opp til denne visjonen uten å ta noen modige valg og handlinger innen bærekraft, sier hun. Jeg ser frem til å jobbe enda tettere med dette.

Powered by Labrador CMS