Nytt medlem i konsernstyret i Vestre, Sylvia Brustad. Her med administrerende direktør Jan Christian Vestre.

Sylvia Brustad blir del av konsernstyret i Vestre

Tidligere Aker-direktør og mangeårig statsråd gleder seg til å jobbe med bærekraftig møbeleventyr på Innlandet.

– Det er kjempespennende å få være med i konsernstyret til et selskap som så til de grader går foran og viser vei, som tar klimahensyn på stort alvor, setter seg store mål og har høye ambisjoner, sier Sylvia Brustad.

Fra 1989 til 2009 var Brustad stortingsrepresentant og statsråd for Arbeiderpartiet. Brustad har også vært fylkesmann i Hedmark, direktør i Aker ASA og i Spekter Helse. I dag driver hun egen virksomhet, Brustad Utvikling.

Tidligere i høst startet Vestre byggingen av verdens mest miljøvennlige møbelfabrikk, The Plus, på Magnor. At Vestre satser tungt på bærekraftig industri i Innlandet, er en bonus for Brustad.

– Jeg kommer fra Hedmark, og det at man tar naturen på største alvor når man skal bygge verdens mest miljøvennlige møbelfabrikk på Magnor i Innlandet, det er så klart ekstra gøy, sier Brustad.

– Jeg synes i tillegg det er ekstra gøy å jobbe med en så inspirerende og dyktig leder som Jan Christian Vestre som går foran og viser vei i Norge og verden.

Bred kompetanse

– Sylvia er virkelig hel ved, og vi er veldig stolte over å ha henne med på laget. Hun har unik kompetanse og erfaring fra næringsliv, politikk og samfunn, sier Jan Christian Vestre, administrerende direktør i utemøbelfabrikanten Vestre AS.

Vestre beskriver Brustad som et varmt, kreativt og kunnskapsrikt menneske med gode verdier og et stort hjerte. De er begge overbevist om at private bedrifter har et stort ansvar når det gjelder å gjøre FNs bærekraftsmål til virkelighet.

– Denne solidaritetstanken trenger vi mer av i næringslivet. Jeg har alltid vært en stor fan av Sylvia og ble derfor veldig glad da hun takket ja til å sitte i vårt konsernstyre, sier Vestre.

(Vestre/NTB Kommunikasjon)

Powered by Labrador CMS