Dag Terje Klarp Solvang er klar for fem nye år på tur for DNT.
Dag Terje Klarp Solvang er klar for fem nye år på tur for DNT.

5 nye år for Dag Terje Solvang i DNT

Landsstyret i Den Norske Turistforening har besluttet å forlenge åremålet til Dag Terje Klarp Solvang. Med utvidelsen fortsetter Solvang som generalsekretær i DNT ut 2028.

– Landsstyret er samstemte om at Dag Terje Solvang er den rette til å lede vår administrasjon i årene framover, og vi er glade for at han har takket ja til å fortsette, sier Per Hanasand, styreleder i DNT.

– Det er spennende tider for DNT. Vi skal fornye oss, samtidig som vi tar vare på vår over 150 år lange historie og tydelige samfunnsmandat. Vi står midt i et stort digitaliseringsarbeid som skal gjøre det enda lettere for folk å komme seg på tur, vi skal være Norges mest bærekraftige ferie- og fritidstilbud, og fortsette kampen for den urørte naturen, sier styrelederen.

Solvang startet i jobben som generalsekretær 1. oktober 2018, og det opprinnelige åremålet strekker seg til oktober 2023. Han ser frem til ny åremålsperiode.

– Jeg har hjertet mitt i DNT, og gleder meg enormt til å få lov til å være med og utvikle denne flotte organisasjonen videre sammen med landsstyret, våre medlemsforeninger og administrasjonen. Det er en stor tillitserklæring å få tilbud om et nytt åremål, sier Dag Terje Klarp Solvang.

Han er svært motivert for fortsettelsen.

– Å få lov til å jobbe hver dag med alt det fantastiske som skjer i DNT-familien er rett og slett et stort privilegium. Vi har store ambisjoner for de neste årene, og det gjør denne muligheten ekstra motiverende, sier Solvang.

(DNT/NTB Kommunikasjon)

Powered by Labrador CMS