AS3 Norge kjøper IML

Gamle partnere finner hverandre på nytt.

AS3 ble etablert i 1989 og er en av Nordens ledende rådgivningsaktører innenfor karriererådgivning, ledertrening og coaching. Selskapet har kontorer i Danmark, Norge, Sverige og Finland og organisert med et corporate senter i Århus med fellestjenester innen finans, IT, Facility, HR og et eget Academy.

Alle blir med videre

AS3 i Norge ledes av Einar Wergeland-Jenssen, organisasjonspsykolog med 25 års erfaring innenfor leder- og organisasjonsutvikling. Einar var med å starte IML sammen med selskapets gründere, Rolf Olsen og Jan Henrik Bjørnstad, i 1997.

Sammen med partner og salgs- og markedsdirektør Bjørn Solend, som gründet AS3 i 2001 i Norge, har Einar drevet AS3 i Norge siden 2012. I løpet av de siste 5-6 årene har AS3 i Norge i tillegg bygget opp en portefølje knyttet til digitalt støttet ledertrening og ledercoaching.

Avgjørende med tilgjengelighet

Målet har vært å gjøre læring for ledere lett tilgjengelig når ledere trenger det i deres arbeidshverdag. Selskapet har gjennom de senere årene investert betydelig i digitalisering av sine tjenester, deriblant utviklet en applikasjon for digitalt levert coaching og rådgivning, karriereportal med alumni funksjon for personer i omstilling, partnerportal for kunder og samarbeidspartnere, samt digital pulsmåling for måling av stress og trivsel i organisasjoner. Denne satsningen fortsetter med full kraft.

Kombinere tjenestene

IML (Institutt for Medskapende ledelse) ble etablert i 1997 og har de siste 20 årene vært en av Norges mest anerkjente fagmiljøer innenfor organisasjon- og ledelsesutvikling. IML har bygget opp en solid kundeportefølje i det norske markedet, utviklet eget 360-lederevalueringsverktøy, samt inngått flere ulike samarbeidsrelasjoner med spisskompetente miljøer i Norden og globalt.

Ved å kombinere AS3s kompetanser innenfor digital læring med IMLs spisskompetanse og konsepter innenfor organisasjons- og ledelsesutvikling, er ambisjonen å bygge et innovativt selskap innenfor organisasjons- og ledelsesutvikling i Norge.

Jebsen blir med inn i AS3

Claus Harald Jebsen har arbeidet i IML i 15 år, hvorav 13 år som partner og 10 år som daglig leder.

Han vil bære IML-arven videre, og går fra 1. august inn som fagansvarlig for AS3 i Norge sin satsning på organisasjons- og ledelsesutvikling, en oppgave han kombinerer med PhD stipendiatstillingen på BI, Institutt for strategi og entreprenørskap. Jebsen trer samtidig inn som partner i AS3 Norge.

(AS3 Norge/IML)

Powered by Labrador CMS