(Foto: Skatteetaten)
(Foto: Skatteetaten)

Ny direktør i Arbeidstilsynet

NYHET: Trude Vollheim Webb er tilsatt som ny direktør i Arbeidstilsynet. Hun kommer fra stillingen som regiondirektør for Skatt Midt-Norge. Hun er bosatt i Stjørdal.

Publisert

–Trude Vollheim Webb har bred erfaring, og jeg er sikker på at hun vil bli en god leder for Arbeidstilsynet. Hun kommer fra en statlig etat som er langt fremme når det gjelder utvikling av risiko- og kunnskapsbasert myndighetsarbeid. Det gir henne verdifull kompetanse i den nye jobben, sier arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie i en pressemelding fra Arbeids- og sosialdepartementet.

Hauglie viser til at Vollheim Webb allerede er godt kjent med Arbeidstilsynet, blant annet fra samarbeidet om å bekjempe arbeidslivskriminalitet.

Trude Vollheim Webb har siden 2007 vært regiondirektør for Skatt Midt-Norge. Hun har en bachelorgrad i økonomi- og maskiningeniør-fagene, og et grunnfag i fysikk. Hun har også en Master i Public Administration. Vollheim Webb har vært ligningssjef i Stjørdal/Meråker og har hatt ulike leder-roller i Arbeidsmarkedsetaten.

Den nye direktøren i Arbeidstilsynet tiltrer på nyåret.

Powered by Labrador CMS