arbeidsmiljø_colourbox
arbeidsmiljø_colourbox

Hva slags kollega er du?

Kampanjen "Gode Kolleger- en del av jobben" har som formål å engasjere de ansatte. Det er ikke bare lederens oppgave å sørge for at vi har det godt på jobben.

Publisert

Er du en kollega som bryr deg om andre, eller sørger du bare for din egen trivsel på jobb? Ill.foto: Colourbox.

På kampanjenettstedet www.godkollega.no kan du ta en uformell test som gir svar på hva slags kollega du er. Du kan også hylle en kollega ved å lage en nyhetsartikkel eller nominere din kollega til en drømmestart på arbeidsdagen.

Konkurranse

Meld på din gode kollega i konkurransen om å få en drømmestart på en helt vanlig arbeidsdag. Med skjult kamera på slep, vil den utvalgte i løpet av noen korte morgentimer oppleve å bli satt i sentrum av en serie overraskelser.

Filmen blir en del av kampanjen «Gode kolleger – en del av jobben» og publiseres på nett og TV2.

Les også: Arbeidsglede er ditt anvar

Alle må bidra til arbeidsmiljøet

- Det er arbeidsgiver som har hovedansvaret for arbeidsmiljøet på arbeidsplassen. Verneombud og tillitsvalgte er viktige hjelpere. Samtidig ser vi et stort potensial ved å engasjere arbeidstakerne. Vi ønsker med denne kampanjen å appellere til den enkelte om å bli bevisst sitt ansvar og sine muligheter. Vi vil at folk skal tenke at det er mulig for hver og en av oss å gjøre en forskjell, sier Arbeidstilsynets direktør Ingrid Finboe Svendsen.

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som blir sendt ut en gang i uken. Bestill et abonnement på Personal og Ledelse her. Enkeltutgaver av kan du kjøpeher.

"
Powered by Labrador CMS