TUI-ansatte kan nå bruke 30 arbeidsdager i utlandet hvert år

TUI forbereder seg på et arbeidsliv etter pandemien, der fleksibilitet blir stadig viktigere. TUIs ansatte har lenge kunnet jobbe fleksibelt og fra hele verden, men nå får de også mulighet til å jobbe et sted i utlandet de selv velger.

- Vi har aldri tvunget de ansatte til å jobbe fra kontoret dersom de selv føler de jobber bedre hjemmefra. Vi er også et internasjonalt selskap der de ansatte ofte er på reise og jobber der de er, sier kommunikasjonssjef Nora Aspengren i TUI.

Hun fyller på:

- Naturligvis er fellesskap og fysiske møter viktig, og det vil det også være i fremtiden. Samtidig vet vi at fleksibilitet og tillit er viktig for våre kolleger, og dette nye programmet vil forhåpentligvis være noe de setter pris på og benytter seg av dersom de ønsker det.

«TUI Workwide» gjør at de ansatte kan forlenge en ferie, besøke familie eller jobbe fra et sted utenfor sitt eget land de selv ønsker. Dette tilbudet gjelder alle konsernets ansatte, dersom stillingen tillater det. De ansatte kan disponere sine 30 arbeidsdager slik de selv ønsker i løpet av et år.

(TUI/NTB Kommunikasjon)

Powered by Labrador CMS