Bjørnar T. Andersen i 4human (t.v.) og André Melbøe Bautz i Simpli Software AS.

Sammen planlegger de betydelig vekst

4human gjennomfører sitt første oppkjøp i år og øker satsningen på programvareløsninger innenfor HRM, HR-ledelse og kvalitetsstyring gjennom kjøp av alle aksjene i Simpli Software AS.

Simpli Software AS er en av Norges ledende leverandør av modulbaserte løsninger innenfor elektronisk kvalitetsstyring på SharePoint-teknologien, mens 4human det samme innenfor HR-løsninger og kvalitetsstyringsløsninger for ledere og ansatte i det norske markedet.

Små og store kunder

Simpli Software AS har årlig vekst og gode resultater hvert år. Bedriften har siden oppstarten i 2006 levert kvalitetsstyringssystem og tjenester til mer enn 100 små og store virksomheter i privat og offentlig sektor gjennom produktet Simpli Manage med tilhørende moduler.

Styringssystemet er helhetlig og modulbasert innenfor kvalitet, HMS og ytremiljø som støtter ulike prosess-standarder, blant annet ISO 9001 Kvalitet, 45001 HMS-ledelse, 14001 Miljøledelse, 27001 Informasjonssikkerhet og 22000 Næringsmiddeltrygghet.

I samarbeid med dyktige kvalitetsrådgivere får kundene et effektivt verktøy som sikrer overordnet visuell kontroll over virksomheten.

Den perfekte match

— Simpli har i 15 år jobbet med store og mellomstore kunder og har lyktes bra med dette, på tross av vår begrensede størrelse. Vi har erkjent at det har noen utfordringer å være små, og vi har derfor over noe tid vært på utkikk etter mulighet for å bli del av noe større. Nå har vi funnet den perfekte match som gjør at vi både kan tilby en bredere programvarepakke, men også bli en betydelig sterkere aktør innenfor vårt kjerneområde på ledelsessystemer, sier André Melbøe Bautz.

Simpli vil bestå som eget selskap i 4human gruppen, med tett samarbeid med vårt morselskap 4human HRM og søsterselskap 4human TQM.

Med dagens pandemi hviler det et ekstra stort ansvar på styre og ledelse ved at arbeidsgiver gjennomfører en risikovurdering av smittefare for å hindre spredning av Covid-19. Med Simpli kan virksomheter samle alle rutiner, dokumenter og risikovurderinger i et bru­kervennlig system. Styre og ledelse sikrer dermed systematisk og periodisk arbeid med disse viktige lovpålagte oppgavene.

Styrket hele porteføljen

— 4human har med oppkjøpet av Simpli Software AS ytterligere styrket sin portefølje av programvareløsninger innenfor HR- og kvalitetssegmentet, og har etter oppkjøpet mer enn 1.500 kunder spredt rundt i hele Norge, forteller Bjørnar T. Andersen.

4humans programvareprodukter innenfor HR består av HR ledelse (4human HRM som består av Oppfølging (Evolution), reise- og tidsystem (Travel), samt Personal-, Leder- og HMS-håndbøker, og i tillegg programvareløsninger innenfor kvalitet, HMS og miljø. 4human tilbyr senior konsulenttjenester innen HR ledelsesområdet og rådgir en rekke norske virksomheter hvert år. Nå er tjenestetilbudet ytterligere forsterket og utvidet med ekspertise på ISO ledelsessystemstandarder.

4human har kontorer i Tønsberg, Sarpsborg, Skien, Stavanger, Asker og Oslo.

Satser på betydelig vekst

— Selskapene i 4human-gruppen har sammen med Simpli Software i fellesskap lagt planer for et tettere samarbeid og raskt ta ut felles synergier. Med det tette samarbeidet, og at vi med dette er dobbelt så store, ligger det i planene en betydelig vekst innenfor kvalitetssoftware-markedet fremover, både i Norge og internasjonalt», sier Bjørnar T. Andersen.

— Vi er veldig glade for denne løsningen, som vil styrke vår mulighet for å støtte våre kunder enda bedre i framtiden, samt vokse ytterligere både i nåværende og nye markeder, avslutter André Melbøe Bautz.

(Pressemelding fra 4human/Simpli Software)

Powered by Labrador CMS