0111_personalogledelse

Nytt Personal og Ledelse på vei!

Få med deg hvilke gleder og utfordringer du kan møte på når du tar med deg hele familien på jobb i utlandet. Les også om hva advokat Jens Kristian Johansen sier om bruken av midlertidige ansatte og begrepet "Try and hire".

Publisert

Personal og Ledelse nr 1/2011

I årets første utgave av Personal og Ledelse får du mange spennende reportasjer.

På jobb langt hjemmefra

Randi og Ola Lekanger fra Bærum tok med seg hele familien og reiste til Qatar. Med seg i bagasjen hjem har de mange gode minner, men de har også møtt på noen utfordringer.

- I begynnelsen var alt nytt og spennende. Du har litt feriefølelse. Men man reiser ikke hjem etter 14 dager. Det kommer en hverdag, sier Randi Lekanger.

- Jeg kunne jobbet døgnet rundt. Men det er noe av fordelen med å ha med seg familien. Det skaper rammer, sier Ola.

"Engasjement med mulighet for fast ansettelse"

Det kan være forlokkende for en arbeidsgiver å teste ut ulike personer i en stilling fremfor å ansette fast. Dersom det ikke foreligger noe midlertidig behov, er det ikke lov å teste ut personer på denne måten. Les hva advokan Jens Kristian Johansen i advokatfirmaet Grette sier om praksisen "Try and hire".

Friminutt med: Hanne Refsholdt

Konsernsjefen i TINE har møtt mange utfordringer de siste årene. Som toppleder har hun valgt å satse på det nærmeste hun har: sine medarbeidere.

Den danske forfatteren og arbeidsgledegeneralen Alexander Kjerulf vet hva som skal til for å skape en hyggelig og produktiv atmosfære på jobb. Glade medarbeidere produserer mer, er mindre syk og trives mye bedre i jobben. Lær deg knepene for å få det beste ut av dine ansatte.

Dette og mye mer kan du lese om i årets nest siste utgave.

Får du ikke Personal og Ledelse i posten? Ikke fortvil, bestill et abonnement her, eller last ned en PDF av siste nummer her.

"
Powered by Labrador CMS