Alkohol-på-jobb
Alkohol-på-jobb

AKAN tilbyr gratis program i ett år

Programmet Balance fremstår nå i en ny og forbedret versjon. Balance er fremdeles et internettbasert helsefremmende tiltak med et tilbud til dem som vil sjekke og eventuelt justere sine alkoholvaner, men inkluderer nå også nytt spor i programmet som dreier seg om stressmestring og positiv psykologi.

Publisert

Ill.foto: Colourbox.

Hvis programmet ikke avdekker noe problematisk forhold til alkohol anbefaler nå programmet brukeren å gå inn i et eget interaktivt program som handler om å ha det bedre i hverdagen og redusere stress. Programmet vil dermed være nyttig for alle ansatte i bedriften.

Balance er laget av eksperter på alkohol og alkoholvaner. Programmet er ikke et "avholdsprogram".

Ett år gratis test

For å feire lanseringen ønsker AKAN å tilby alle bedrifter som ønsker å prøve programmet, et helt års gratis abonnement helt uforpliktende. Det eneste de ber om til gjengjeld, er at abonnementsavtalen undertegnes av øverste leder i bedriften.

AKAN gjør dette fordi de mener at for å få til et godt rusmiddelforebyggende arbeid i bedriften, må arbeidet være solid forankret i ledelsen. Ved å be om denne underskriften forsikrer de seg om at øverste leder er kjent med programmet og hensikten med det.

AKAN tilbyr også enkeltpersoner å teste ut Balance helt uten kostnad! For å benytte seg av gratistilbudet må vedkommende ha startet å bruke programmet innen 1. august.

Du kan lese mer om Balance og AKAN kompetansesenter på www.akan.no

Powered by Labrador CMS