Jobbintervju
Jobbintervju

Gratis Ipad for jobbtips

Rekrutteringsselskapet Randstad oppretter egen tipslinje, og gir bort gratis Ipad til alle kandidattips som fører til ansettelse.

Publisert

Ill.foto: Colourbox.

- Arbeidsmarkedet er friskmeldt etter finanskrisen. Kampen om de beste kandidatene tilspisses også innenfor bemanning og rekruttering. Derfor har vi valgt å gå utradisjonelt til verks, og har opprettet vår egen webbaserte hotline for gode tips, sier administrerende direktør Øyvind Sandvik i Randstad.

- Alle tips som fører til at kandidater får ny jobb gjennom oss, honoreres med en splitter ny Ipad,

Nå intesiverer Randstad jakten på gode jobbkandidater innenfor IT, økonomistillinger, engineering og HR/administrasjon.

Hermer etter pressen

- Vi tror denne typen tipshonorering er èn vei å gå for å finne gode kandidater som nødvendigvis ikke tenker på oss som en naturlig medhjelper når de skal skifte jobb. Pressen har jo honorert gode tips i mange tiår, og vi tror dette kan bli en vellykket tipsmetode for vår bransje også, sier Sandvik.

Frem til januar i år het selskapet Corridor. Ved årsskiftet kjøpte de seg ytterligere opp på eiersiden og skiftet navn på selskapet.

Optimismen tilbake

En fersk, internasjonale undersøkelse gjennomført i 26 land, underbygger at optimismen er tilbake i det norske og internasjonale arbeidsmarkedet.

- Randstad Work Monitor, som tar pulsen på arbeidsmarkedet fire ganger i året, viser at arbeidstagernes selvtillit til å finne ny jobb er økende, etter noen turbulente kvartaler med fokus på trygghet. Det betyr at vi nå står foran noen år med økende jobbmobilitet, også i Norge. For selskaper som vårt er det da viktig å stå langt fremme i køen for å tilby gode spesialister nye utfordringer, sier Sandvik.

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som blir sendt ut en gang i uken. Enkeltutgaver av Personal og Ledelse kan du kjøpeher.

"
Powered by Labrador CMS