roy-eriksteinhaug1.jpg
roy-eriksteinhaug1.jpg

Årets Begeistrer 2009 fra TINE

Blant tusenvis av tilhørere ved Brundstad Conference Center mottok Roy-Erik Steinhaug fra TINE Meieri Øst prisen som Årets Begeistrer 2009.

Publisert

Rundt 3.800 mennesker hadde tatt veien til BCC i Stokke i Vestfold for å få med seg det som også kalles "Verdens største IA-konferranse". Her ble prisen for Årets Begeistrer delt ut.

Årets prisvinner begeistret

- Klart den forplikter, men det å være leder og en rollemodell forplikter også. Jeg har valgt å legge lista høyt for å ha noe å strekke meg etter. Her er det bare å ha fokus på egne ferdigheter, samarbeid, omsorg og krav, sier Steinhaug.

- Det føles enormt godt og tilfredsstillende. Det er en heder fra min leder og de ansatte ved TINE på Sem. Resultater gjennom tall og statistikk er noe annet, dette rører meg på en god måte. Livet er herlig - jeg er selv begeistret, sier personal og administrasjonssjef Roy-Erik Steinhaug i Tine Meieri Øst.

Klapp på skulderen

Det er de ansatte i bedriftene som sender inn forslag til Årets Begeistrer. I juryens begrunnelse for årets pris står det blant annet; "Roy Erik er alltid blid og hyggelig, full av festlige påfunn og er en sterk faglig ressurs. Han er en glad gutt som sprer entusiasme og begeistring, ikke bare på eget arbeidssted, men i større deler av Tine familien. Hans motto er: Ha en fin dag - hver dag!".

- Personlig er dette en stor klapp på skuldra. Jeg liker godt det jeg jobber med, og menneskene rundt meg. Det å "slippe fri", være kreativ og skape resultater for TINE og for den enkelte er godt, sier prisvinneren.

- Jobbmessig setter det kanskje standard for oss i TINE, da dette handler om å gi av seg selv, stille krav og følge tett opp.

50 begeist-ringer

I tillegg til Roy-Erik Steinhaug mottok femti personer en begeist-ring for sitt bidrag til et godt arbeidsmiljø på sin arbeidsplass. Ringen er et spesiallaget smykke som symboliserer verdien av å dryke glede, glød og begeistring.

Thorvald Stoltenberg og Jon Almaas sto for utdelingen av begeist-ringene til de 50 utvalgte gledessperderne.

Les mer om konferansen her.

"
Powered by Labrador CMS