personalogledelse-200811

Nedbemanning - hva gjør du?

Nedbemanning har igjen blitt et aktuellt tema, og for første gang håper tidsskriftet Personal og Ledelse at dette er en artikkel du ikke har brukt for.

Publisert

Utgave nummer sju i år er på vei til abonnentene – og i denne utgaven tar Personal og Ledelse opp tema nedbemanning. Et tema som igjen er aktuelt for flere – artikkelen er skrevet av advokat Kari Bergeius Andersen fra Storeng, Beck og Due Lund, og tar opp regelverket for hvordan nedbemanning skal foregå og råd om hvordan det gjøres på rett måte.

Som Andersen skriver i artikkelen så stiller nedbemanningsprosesser store krav til ledelsen i bedriften – og det er viktig at du gjør dette riktig.

Lederutvikling og flyskrekk

Ellers i bladet finner du tips og råd om hvordan du skal drive lederutvikling. Telenor har åpnet dørene for å gi deg et innblikk i hvordan de rekrutterer ledere fra egen organisasjon.

Flyskrekk er et annet tema som tas opp i denne utgaven. Dette er for mange et problem som legger begrensninger for både jobb og privatliv, hele 46 prosent av oss er nemlig av og til redde for å fly. 24 prosent er alltid redde – hva du kan gjøre og hva som kan hjelpe kan du altså lese mer om i aller siste utgave av Personal og Ledelse.

Bladet er selvsagt også spekket med småstoff om arbeidsliv og ledelse – nyttig tips både fra psykologer og jurister som hjelpe deg i den arbeidshverdag.

God lesing

Har du ikke abonnement kan du bestille det herønsker du å lese akkurat denne utgaven kan den kjøpes og lastes ned her.

"
Powered by Labrador CMS