Larry Fogli (bredde)
Larry Fogli (bredde)

Kjøper amerikansk partner

Det skandinaviske HR-selskapet Assessio har globale ambisjoner og kjøper sin amerikanske samarbeidspartner People Focus i San Fransisco.

Publisert

- Human resources er i dag en verdensomspennende bransje. Det blir stadig viktigere å kunne levere de samme løsningene og produktene uansett hvor våre kunder agerer og rekrutterer, sier Thomas Henriksen, administrende direktør i Assessio Norge AS.

Assessio International AB er blant Nordens største selskaper innen psykologiske tester, rekruttering og HR-konsulenttjenester. Selskapet har 106 medarbeidere og omsetter for 120 millioner kroner.

Første skritt mot globaliseringAssessio har kontorer i Stockholm, Oslo, København og Helsingfors. Med oppkjøpet av People Focus får Assessio også kontor i San Fransisco, som er dette selskapets base.

Assessio betrakter oppkjøpet av People Focus som sitt første skritt ut på det globale markedet.

Tilgang på testverktøyPeople Focus står bak utviklingen av en rekke arbeidspsykologiske tester for rekruttering og utvikling. Disse forskningsresultatene og verktøyene får nå Assessio tilgang på.

- Med økt kunnskap om viktigheten av å rekruttere riktig krever markedet stadig finere utvalgsmetoder og instrumenter, sier Thomas Henriksen.

Lederutvikling i GAPPeople Focus er inne som konsulenter og samarbeidspartnere i en rekke av USAs største organisasjoner, blant annet kleskjeden GAP.

Larry Fogli er grunnlegger av People Focus. Nylig var han i Oslo, hvor han holdt foredrag om riktig rekruttering av servicepersonell. Du kan lese et intervju med Fogli i Personal og Ledelse nummer 6, som er på vei til abonnentene i neste uke.

Service fortsatt undervurdert- Evnen til å yte god service vil i stadig større grad skille vinnerbedrifter fra tapere. Samtidig er god kundebehandling fortsatt undervurdert som konkurransefaktor, særlig når det gjelder hvilken betydning den har for å skape lojalitet. God service er i økende grad årsaken til at kundene dine blir hos deg, sier Fogli i interjvuet og legger til:

- Noen mennesker er mer disponert for god service enn andre.

Klikk her for å abonnere på Personal og Ledelse.

"
Powered by Labrador CMS