BI-studenter

- Fortsatt på Financial Times rangering

Handelshøyskolen BI er fortsatt rangert blant de 65 beste handelshøyskolene i verden på Financial Times rangering av skreddersydde kompetanse- og ledelsesutviklingsprogram.

Publisert

(Ill.foto: Colourbox)

BI er i år rangert som nummer 29 blant de europeiske universitetene og høyskolene.

- Handelshøyskolen BI er en norsk skole med internasjonale ambisjoner. Vårt langsiktige mål er å klatre på Financial Times listen, sier rektor ved handelshøyskolen BI, Tom Colbjørnsen.

Business school for ledere

- Vi skal konsentrere oss om å være en ”business school”. Satsningen på å styrke de faglige ressurser skal fortsette og vi skal spisse oss tilbudet vårt enda mer rundt økonomiske og ledelsesorienterte fag. BIs særpreg skal fortsatt være en kombinasjon av faglig tyngde og næringslivsrelevans.

Om rangeringen

Financial Times rangering av skreddersydde bedriftsinterne program er blant annet basert på hva oppdragsgiverne mener om nytten av programmene for deres respektive organisasjoner ("value for money" og "future use").

I tillegg har Financial Times vurdert stillingsnivået til kursdeltagerne. Topplederprogrammer rangeres høyere enn programmer for mellomledere og fagspesialister. Financial Times legger også vekt på skolens internasjonale profil i selve programgjennomføringen.

Det er i alt 65 institusjoner som har lykkes med å komme med blant de 65 beste handelshøyskolene i verden.

Powered by Labrador CMS