NTNU-studentene Simen, Rikke, Bjørn, Tonje og Marcus vant årets finale og har flyttet sammen i AF-kollektivet i Trondheim.

Nå starter jakten på nye ingeniørstudenter

Høstens talentjakt i AF er i gang, og denne gangen skal studentene spille seg gjennom AFs prosjekter.

Denne uken er AF Gruppen i gang med en ny runde i konkurransen hvor ingeniørstudenter kan vinne en pangstart på karrieren og sponset husleie gjennom studieåret.

Studenter fra 11 universiteter og høyskoler vil kjempe om en plass i finalen der de i tillegg til å konkurrere om førstepremien blir tilbudt intervju til sommerjobb.

Det er fjerde gang konkurransen «AF-kollektivet» arrangeres. Så langt har studentene bodd sammen, men fra neste år sponser AF husleie der studentene bor og gir dem samtidig mulighet for praksisplass. Med andre ord kan flere studiesteder vinne premien.

Utviklet eget spill

I år skal studentene spille seg gjennom en innledende runde i AFs egenutviklede spill inspirert av det populære lokasjonsspillet Geoguessr. Her møter de også mange av AF Gruppens prosjekter. De med flest poeng går videre til semifinalerunden.

- Denne gangen vil premien i større grad handle om å få et dypdykk inn i arbeidslivet og å få oppleve hvordan tiden etter studiene kan se ut, i tillegg til å få et nettverk med med vinnere spredt utover hele landet, sier Annette Strøno, rekrutteringssjef i AF.

Kickstart på karrieren

I forrige runde var det studenter ved NTNU som gikk seirende ut av konkurransen, og i august flyttet gjengen på fem inn i et kollektiv på Gløshaugen i Trondheim.

I løpet av året i AF-kollektivet vil studentene få inspirasjon og veiledning fra fagpersoner i AF Gruppen. Samtidig får de sjansen til å vise hva de står for og en mulighet til å bli vurdert for en karriere i selskapet.

- AF har som mål å fortsette å være bransjens mest attraktive arbeidsgiver, og skal i tillegg være blant de fem mest attraktive i Norge uavhengig av bransje. Det er avgjørende at vi får med oss talenter med ulik bakgrunn når AF skal fortsette å vokse. Det gjør vi ved å bredde oss mot flere studiesteder og samtidig ivareta mangfoldet vi er så opptatt av i AF Gruppen. Konkurransen om AF-kollektivet er en viktig bidragsyter til det. Dette året har vi derfor tatt flere grep for å sikre at enda flere deltar, forteller Strøno.

Er du ingeniørstudent og har lyst til å kjempe om en plass i AF-kollektivet? Delta i konkurransen her!

(AF Gruppen/NTB Kommunikasjon)

Powered by Labrador CMS