Mia Vangsgaard, ny HR-direktør Allente.

Allente ansetter ny HR-direktør

Mia Vangsgaard går inn som ny HR-direktør i TV-operatøren , etter at Elisabeth Monrad-Hansen i april ble utnevnt til ny danmarkssjef for selskapet.

Mia Vangsgaard har hatt rollen midlertidig siden april, men tar nå steget opp til en fast rolle i ledergruppen. Hun skal rapportere til administrerende direktør Jonas Gustafsson.

- Mia har imponert oss stort siden hun tok over rollen i april, og det er veldig gledelig at vi nå kan ønske henne velkommen i både rollen og ledergruppen på fast basis. Mia sitt fremtidsrettede og uredde lederskap er en stor ressurs for hele selskapet, sier Jonas Gustafsson, administrerende direktør i Allente Group.

- Å tre inn i rollen som HR-direktør for et selskap som Allente, en sammenslåing av to sterke selskap og varemerker, som er midt i sin kulturreise, er en fantastisk mulighet. Allentes sterkeste ressurs er våre medarbeidere, og jeg ser veldig frem til å lede dette området i min nye rolle, og skape en arbeidsplass der alle medarbeidere opplever sterkt engasjement, betydelig utvikling, og muligheten til å oppnå sitt fulle potensial, sier Mia Vangsgaard.

Mia Vangsgaard er ikke Allentes første interne rekruttering til topposisjoner. Nylig har Roger von Zernichow gått fra å være B2B-direktør for selskapet til å bli norgessjef, Elisabeth Monrad-Hansen gikk fra HR-direktør til å bli danmarkssjef – og administrerende direktør Jonas Gustafsson ble også rekruttert internt, da han gikk fra rollen som økonomidirektør til administrerende direktør etter Bjørn Ivar Moen.

- Vi er et selskap som verdsetter våre talenter, og vi forsøker å være veldig konkrete og tydelige på det. Rekrutteringen av Mia til HR-direktør er det nyligste, men absolutt ikke det siste, eksempelet på det, sier Jonas Gustafsson.

(Allente/myNEWSdesk)

Powered by Labrador CMS