300 sider med fagstoff

Ingen andre har noen gang levert så mye HR-relatert innhold i bladformat på så kort tid som det nykommeren HRmagasinet har gjort i løpet av drøyt tre måneder denne høsten.

Publisert

Joda, det har absolutt vært krevende dager og uker for å komme i mål, men for en gjeng det har vært å jobbe sammen med!

Fagekspertene kommer jeg tilbake til litt lenger ned i saken, for først skal det handle om alle dem som har stilt opp med å fortelle sin historie, eller bare være åpne om sin hverdag. Det er disse utfordringene, og disse erfaringene og løsningene, vi har vært på jakt etter hele veien - og fortsatt vil reise hele landet rundt for å få tak i.

Send meg gjerne et tips!

Profilen i hver av utgavene er kjente personer, men de har likevel raust skjenket av sin tid og gitt innblikk i sine arbeidsdager på en litt annen måte enn vi kanskje har vært vant til. Hva finner vi bak deres enorme lager av faglighet? Jeg gleder meg virkelig til å presentere enda flere dyktige mennesker som gjerne deler sin kunnskap.

Nær sagt hver eneste side i magasinet har fagrelatert innhold. HRmagasinets mange trofaste bidragsytere har levert tidsriktig, nødvendig og i høyeste grad relevant innhold fra første utgave.

Det er viktig at disse rause menneskene, som først og fremst bidrar med å spre viktig kunnskap, kjenner at de er med på å forbedre, kanskje endre, i det minste skape refleksjon, i noens hverdag. Hvis vi skal vurdere ut fra tilbakemeldingene, både fra abonnenter, lesere og andre forbindelser, så er det ingen tvil. Dette innholdet blir satt stor pris på.

Slik kan du finne alt som du trenger å vite mer om!

Selv om vi har klart 300 sider siden 3. september, så er vi veldig klare for mer.

Vi er strålende fornøyde med de fire første utgavene, men har selvsagt satt oss mål om å utvikle produktene, forbedre innholdet og gjøre de endringene som må til for at HRmagasinet skal treffe enda bedre deg som hver eneste dag jobber med å lage de beste rammene og skape trygghet slik at medarbeiderne og lederne kan være de beste utgavene av seg selv. Vi må ta vare på hverandre. Vi må hjelpe hverandre. Ikke bare si det, men gjøre noe med det.

Mandag 3. januar er vi i gang for fullt igjen.

Imens er nettsiden HRmagasinet virkelig stinn av relevant «julemat» - her er det hundrevis av artikler som kan gi deg langlesing, innsikt og bare korte nyhetsoppdateringer.

For de fleste av oss er det noen fridager som venter. Uansett hvor mange det er, så ta godt vare på stønna.

God jul og riktig godt nytt år!

Her er representanter for alle fagekspertene våre - klikk gjerne på vignetten for å komme direkte til deres fagsider. God fornøyelse!

Powered by Labrador CMS