Steinar-Olsen-stormberg.jpg

Norges synligste bedriftsleder

New Media Network Digital Awards har kåret gründer og daglig leder av Stormberg til Årets Person. Selv mener Steinar Olsen noe av begrunnelsen ligger i hans aktive bruk av sosiale medier.

Publisert

Steinar Olsen i Stormberg. Foto: Ole Alvik.

Digital Awards har kåret daglig leder Steinar J. Olsen i turtøyselskapet Stormberg til Årets Person. Juryen begrunner dette med hans aktive bruk av sosiale medier, og at Stormberg-gründeren har klart å posisjonere seg som Norges synligste bedriftsleder.

Les også: Raus etikk gir god butikk

- Jeg synes det er fantastisk å motta en pris som også er begrunnet med vår åpenhet og engasjement for miljø, etisk handel og inkluderende arbeidsliv, sier Steinar. J. Olsen til Kampanje.

Digitale medier

Digital Awards er en nyopprettet årlig pris og som gis av New Media Network (NMN). Kriteriet for å få prisen har vært «viktigst påvirkning på norske digitale medier i 2009». Steinar J. Olsen har det siste året blitt en aktiv bruker av sosiale medier. Han følges nå av nesten 4000 på Twitter.

- Det er inspirerende at New Media Network juryen har lagt til grunn at jeg er den personen som i størst grad har påvirket norske digitale medier i 2009. Det er spesielt stort siden vi har valgt å være en åpen og inkluderende virksomhet som bevisst tar i bruk nye medier for å kommunisere, involvere og engasjere våre kunder. Jeg tror en av grunnene til at dette har fungert så godt for Stormberg, er at våre kunder og de som følger oss i sosiale medier, opplever at det er en sammenheng mellom det vi står for verdimessig og det vi gjør i praksis, skriver Olsen i sin blogg.

Les også: Ut med e-post

I juryen satt følgende personer: Kjell Aamot (tidligere konsernsjef i Schibsted), Heidi Nordby (blogger og redaktør i ABC-nyheter), Ine Gransæter (redaktør i Aller Media), Bente Kalnes (kommunikasjonsrådgiver i Origo) og Ole Petter Nyhaug (trendanalytiker i Synovate). De tre nominerte i klassen «Årets navn» var foruten Steinar J. Olsen, VGs Torry Pedersen og Forbrukerombud Bjørn Erik Thon.

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som blir sendt ut en gang i uken.Abonner på Personal og Ledelse og få åtte utgaver for kr 640.

"
Powered by Labrador CMS