Kristine Dahl Steidel er ny administrerende direktør for Microsoft Norge fra 1. november.

Ny administrerende direktør i Microsoft Norge

Kristine Dahl Steidel er ansatt for å lede Microsoft Norge fra 1. november.

Microsoft har kunngjort at Kristine Dahl Steidel blir ny administrerende direktør for Microsoft Norge fra 1. november. Hun overtar etter Kimberly Mathisen.

Kristine har jobbet i VMware de siste 16 årene og hun har hatt flere ledende stillinger, blant annet som landssjef i VMware Norge, regiondirektør for Norden og Baltikum. Hun kommer nå sist fra stillingen som Vice President for VMwares digitale arbeidsflater i Europa, Midtøsten og Afrika. Kristine har tidligere jobbet for kjente teknologiselskaper som Cinet, Merkantildata (ATEA) og WM-data i Norge. 

Gode og mangfoldige team

– Kristine har flere tiår med bransjeerfaring, noe som også inkluderer et nytt perspektiv på den moderne arbeidsplassen. I tillegg innehar hun inngående kunnskap om kundenes behov fra sin seneste rolle innen digitale arbeidsflater. Jeg tror hennes lidenskap for å bygge mangfoldige team som presterer høyt, samt hennes bransjekompetanse vil styrke Microsoft Norge fremover, når vi nå fortsetter å omfavne en ny og hybrid måte å jobbe på, sier Cindy Rose, president for Microsoft Western Europe.

– Kristine vil bli en fantastisk leder for Microsoft Norge. Hun vil hjelpe teamene sine med å drive ikke bare egen transformasjon, men også hjelpe våre kunder og partnere til å akselerere veksten i fellesskap.

Mulighet for vekst og utvikling

Kristine Dahl Steidel er både ydmyk og spent på å skulle bli en del av Microsoft Norge.

– Jeg har alltid beundret Microsofts evne til innovasjon og forandring. Transformasjonen Microsoft har vært gjennom er intet mindre enn imponerende, og selskapet har evnet å ta med kundene og partnerne på reisen. Digitalisering har over mange tiår vært en driver for forretningsutvikling, men er nå blitt et nødvendig fundament for endring i alle organisasjoner. Pandemien har bidratt til en teknologisk utvikling og en endringstakt vi aldri har sett maken til, og den endringen som nå har skjedd gir oss helt nye muligheter for vekst og innovasjon, sier Kristine Dahl Steidel.

– Fremover vil utfordringen for norske bedrifter være å øke kunnskapen om teknologien som muliggjør en mer permanent hybrid arbeidsmodell. Jeg ser virkelig frem til å bli en del av Microsoft-teamet som fortsetter å hjelpe kundene våre å vokse i en digital og skybasert verden, sier Kristine Dahl Steidel.

Enorm vekst

Kimberly Mathisen forlater Microsoft i november etter å ha vært en del av selskapet de siste fem årene.

- Jeg vil benytte anledningen til å takke Kimberly for hennes dedikerte lederskap i Microsoft Norge de siste fem årene. Suksessene til våre kunder og partnere, inkludert oppbyggingen av en datasenterregion i Norge, forretningsvekst og markedsposisjonen Microsoft Norge har levert under hennes ledelse er svært sterke, avslutter Cindy Rose.  

(Microsoft Norge/NTB Kommunikasjon)

Powered by Labrador CMS