Forfatterne Gunn Kristin Olimstad og Øystein Bonvik.
Forfatterne Gunn Kristin Olimstad og Øystein Bonvik.

Skal hjelpe ledere å unngå juridiske konflikter med egne ansatte

BOK: Forfatteren av Frist meg ikke inn i ledelse i tospann med arbeidsrettsekspert.

Publisert

Praktisk og enkelt om arbeidsrett handler om de juridiske sidene av det å være en arbeidsgiver – sett fra en leders ståsted fremfor det mer tradisjonelle juristperspektivet.

Forfatterne har vært opptatt av kommunikasjon og sunn fornuft, og ikke bare juridisk prinsipprytteri. I tillegg har de ryddet opp og forenklet de juridiske finurlighetene man kanskje ofte møter ellers.

Boken dekker viktige temaer som ansettelsesprosessen, arbeidsavtaler, arbeidsreglement, helse, HMS, arbeidstid, ferieavvikling og feriepenger, sykefravær, personvern, oppsigelser og virksomhetsoverdragelser.

Praktisk og enkelt om arbeidsrett gir ledere mulighet til enkelt å sette seg inn i de viktigste delene av lovverket – og ikke minst unngå å begå enkle feil som gjør at man havner i juridisk klammeri med sine egne ansatte.

(Pressemelding)

Om forfatterne

Gunn Kristin Olimstad (f. 1976) jobber som arbeidsrettsadvokat og assosiert partner i DLA Piper. Hun har også blant annet erfaring som advokat i Norges Ingeniør- og Teknologorganisasjon (NITO), og er en av bidragsyterne til arbeidsrett.no.

Øystein Bonvik (f. 1971) er kommunikasjonsrådgiver, forfatter og høyskoleforeleser. Han har skrevet en rekke fagbøker om kommunikasjon, men er kanskje mest kjent for den alternative lederboken Frist meg ikke inn i ledelse (2014).

Powered by Labrador CMS