Heidi Aven og Camilla Hagen Sørlie.
Heidi Aven og Camilla Hagen Sørlie.

SHE 2021 - suksessfulle ledere med råd og erfaring

Et digitalt univers som kobler verdensledere, selskaper, kunstnere og aktivister. I to hele uker kan du følge SHE 2021 hver morgen mens du nyter din morgenkaffe.

SHE 2021 kan presentere talere som Hillary and Chelsea Clinton, Justin Trudeau, Erna Solberg, Katrin Jakobsdottir, Sadiq Kahn and Helen Clark.

SHE Conference er Europas største likestillingskonferanse, og har nettverk og samarbeid som hovedfokus. Endring skapes gjennom samarbeid, derfor er årets motto: Together we change.

Alle sesjonene har ulike tema og talere. Fra innovasjon, scale-up og finans, til den kreative industrien og likestilling innenfor sport. Det presenteres blant annet et eget segment med Verdensbanken, og flere selskaper vil presentere sine innovative ideer sammen med suksessfulle ledere som tilbyr råd og erfaring.

Hva er SHE Conference?

SHE Conference ble etablert i 2015 av CEO og Founder av SHE Community Heidi Aven og co-founder av konferansen, Linn-Cecilie Linnemann. Målet var å fokusere på likestilling og mangfold i næringslivet, på arbeidsplassen og på kvinnelig lederskap. Konferansen har stadig blitt større og ble i fjor arrangert i Spektrum med 2500 deltakere og 70 talere. På grunna v Covid-19, arrangeres konferansen i år digitalt over to uker.

Finn din billett her:

https://www.sheconference.no

Logg deg på klokken 09.00 CET på Fredag 5 mars.

(She Conference/NTB Kommunikasjon)

Powered by Labrador CMS