Jørn Hoel er klar for konsert! Hvor det blir, gjenstår å se. Her med deler av juryen, fra venstre HMS-rådgiver Hanne-Kjersti Grinna, marketingsjef Anne Flaathen og leder for HMS-teamet i KLP Vibeke Os Bratlie.
Jørn Hoel er klar for konsert! Hvor det blir, gjenstår å se. Her med deler av juryen, fra venstre HMS-rådgiver Hanne-Kjersti Grinna, marketingsjef Anne Flaathen og leder for HMS-teamet i KLP Vibeke Os Bratlie.

Ni arbeidsplasser klare for smil-finale

KLPs konkurranse, Smil! Du er på jobb, har fått inn mange bidrag fra hele landet. Juryen har nå bestemt hvilke ni arbeidsplasser som går videre til finalerunden.

Publisert
Vibeke Os Bratlie i KLP.
Vibeke Os Bratlie i KLP.

- Det har vært et utrolig høyt nivå på bidragene våre, det er en fryd å få innblikk i alle de gode arbeidsmiljøene som ansatte selv beskriver fra sine arbeidsplasser, understreker juryleder Vibeke Os Bratlie. Men ikke bare skal bidraget være bra, også antall kollegastøtter er viktig.

- På den måten får vi bekreftet det innsenderen sier om sitt arbeidsmiljø, sier Os Bratlie.

Arbeidsmiljø
Smil! Du er på jobb har, som navnet tilsier, stort fokus på smil og trivsel på arbeidsplassen. Den er også en del av KLPs arbeidsmiljøpris.

- I Smil! Du er på jobb ønsker vi derfor å høre mer om hva som gjør at vi trives på arbeidsplassen. Hva er viktig for oss på jobben, og hva gir oss inspirasjon og motivasjon i det daglige arbeidet, undres jurymedlem og leder for HMS-teamet i KLP, Vibeke Os Bratlie.

Hun understreker at det ikke er noen fasit på hvordan eller hvem som vinner en konsert, tidligere vinnere har vært svært ulike. Felles for de alle er at de har vært kreative og beskrivende av gode arbeidsmiljø, og har hatt mange kollegastøtter og oppslutning til slutt i finalerunden. For kollegastøtter er selvsagt svært viktig, jo flere jo bedre. I tillegg anbefaler hun selvsagt at man er litt kreativ, og forsøker å skille seg ut i den store mengden bidrag som kommer inn hvert år.

Ni finalister
Nå er altså ni finalister klare, og Vibeke Os Bratlie legger ikke skjul på at det har vært en krevende oppgave å velge kun ni finalister i bunken av gode bidrag fra hele landet. Men avgjørelsen er tatt følgende ni arbeidsplasser er klare for finalen:

Fosbykollen sykehjem, Aremark kommune, Østfold

  • Hamar kommune, Hamar Arbeid & Aktivitet, Hedmark
  • Svelvik kommune, Vestfold
  • Ringsaker kommune - Kommunal medisinsk senter, Hedmark
  • Gammelstua, Lamarktunet Sykehjem, Sortland, Nordland
  • Medisin 1- hjerte- og lungeavdelinga ved Ålesund Sjukehus, Helse Møre og Romsdal
  • Nordlandssykehuset Bodø Hjerteovervåkningen, Nordland
  • SiV (Sykehuset i Vestfold) i Larvik, Vestfold
  • Sørlandet sykehus Kristiansand medisinsk avdeling 2a, Vest-Agder

De ni finalistene og deres støttespillere oppfordres nå til full mobilisering for å få flest mulig stemmer i finalerunden på http://smil.klp.no/

- Det er viktig å huske på at i finalerunden har vi også publikumsstemmer. Det betyr at ikke bare kollegaer, men alle som vil kan stemme frem sin favoritt. Det vi har sett tidligere er at finalistene mobiliserer i egne lokalsamfunn og nettverk, og det genererer veldig mye positiv oppmerksomhet. Jeg håper og tror vi får se den samme mobiliseringene rundt våre ni finalistene i år, sier Vibeke Os Bratlie.

Kampanjesiden er åpen for avstemming frem til 7. mars. Onsdag 9. mars offentliggjøres hvilke tre arbeidsplasser som vinnere en konserter med Henning Kvitnes, Ravi eller Jørn Hoel.

Kommunal Landspensjonskasse (KLP) leverer pensjons-, finans- og forsikringstjenester til kommuner og fylkeskommuner, helseforetak og til bedrifter både i offentlig og privat sektor, og til deres ansatte. KLP-konsernet har en forvaltningskapital på 527 milliarder kroner.

 

Har du leder eller HR-ansvar? Hold deg faglig oppdatert med Personal og Ledelse

- Bestill abonnement

- Last ned enkeltsider eller utgaver av bladet

- Besøk oss på facebook

- Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev

Powered by Labrador CMS