Jom Phan.

Jom Phan blir administrerende direktør i JobLearn

JobLearn har ansatt ny administrerende direktør for selskapet.

Konsernsjef, Mikael Kaunitz, er svært fornøyd med at Phan har takket ja til å lede selskapet.

- Jeg er trygg på at hun har den kompetansen og erfaringsbakgrunnen som skal til for å løfte selskapet videre. JobLearn har et viktig samfunnsoppdrag med visjon om å bidra til et mer inkluderende samfunn, fortsetter Kaunitz.

- Arbeid er et viktig verktøy for å inkludere flere. Derfor hjelper vi mennesker inn i, eller tilbake til, arbeidslivet gjennom alle våre tiltak. Vi har store ambisjoner om å videreutvikle selskapet og sørge for at JobLearn er både konkurransedyktige og en attraktiv arbeidsplass for fremtiden.

Jom Phan har hatt en lang og variert karriere i JobLearn, og kommer fra stillingen som selskapets viseadministrerende direktør. Hun startet i 2012 som karriereveileder og gikk raskt over i en lederrolle. De siste årene har hun ledet selskapets fag- og anbudsavdeling, og jobbet med faglig kvalitet og forretningsutvikling. Hun har bidratt til at JobLearn i dag har gjenvunnet posisjon i markedet som en av de ledende aktørene innen arbeidsinkludering. Phan får gode skussmål som en relasjonsbygger med gode evner til å støtte og motivere sine medarbeidere.

- Jeg brenner for å videreutvikle arbeidsinkluderingsfeltet, og gleder meg til å lede et selskap som er så viktig for å forhindre utenforskap og gi mennesker nye muligheter. Den jobben våre karriereveiledere gjør hver eneste dag har stor betydning for den enkelte vi hjelper inn i arbeidslivet, men også samfunnet som helhet, sier Phan.

JobLearn ble etablert i 2003. Siden oppstarten har selskapet jobbet med å holde individuelle tiltak, grupperettede tiltak og arbeidsrettede kurs for å formidle arbeidskraft til mange ulike bedrifter på oppdrag for NAV. Selskapet er lokalisert på 44 ulike steder i åtte regioner.

JobLearn er del av konsernet Intendia Group, som er et ledende utdanningskonsern med virksomhet i Norge og Sverige, med Anthon B Nilsen AS og Anthonstiftelsen som eiere. Anthonstiftelsen har som hovedmål å yte støtte til tiltak rettet mot vanskeligstilte barn og unge.

(JobLearn/NTB Kommunikasjon)

Powered by Labrador CMS