(Ill.foto: Colourbox)

Adecco Group kåret til en av verdens beste arbeidsplasser

Adecco Group, er rangert som nummer 5 på listen over de beste multinasjonale arbeidsplassene i verden, World’s Best Multinational Workplaces.

Publisert

Meningsfylt arbeid og å utgjøre en forskjell i folks liv ble trukket fram av Adecco Groups ansatte som en nøkkelverdi, sammen med åpenhet, tillit, varm og uformell kultur, lagånd og muligheter for personlig utvikling og påvirkningsgrad.

Listen er sammenfattet av Great Place to Work® et amerikansk uavhengig konsulent- og analyseinstitutt. Arbedsgiverne på listen er valgt ut fra over 6000 multinasjonale som har deltatt i ulike nasjonale kåringer i verden. For å komme på topplisten må selskapene være på minimum 5 nasjonale lister over beste arbeidsplasser, ha mer enn 5000 ansatte med mer enn 40 prosen av ansatte utenfor deres hjemland.

Adecco Group kvalifiserte seg basert på å ha blitt kåret til en av landets beste arbeidsplasser i Belgia, Canada, Danmark, Tyskland, Italia, Luxembourg, Norge, Spania, Sverige, Sveits, Nederland og Storbritannia.

Shanthi Flynn, Adecco Group Chief Human Resources Officer, sier:
- Vi er svært glad for å være på listen of verdens beste multinasjonale arbeidsplasser. Det viser at kulturen i Adeccos Group, som vektlegger tillit, takhøyde og teamsamarbeid, er satt pris på av våre ansatte. De vet at vi verdsetter deres innsats. Vi vil fortsette å utvikle våre ansatte og tema slik at de kan fortsette å være stolt av å bidraget de gir til andres liv gjennom arbeid.

Se hele listen her.

Powered by Labrador CMS