0710_personalogledelse.jpg

Personal og Ledelse på vei!

I denne utgaven kan du lese om Helga Pedersen som forteller om utfordringer og fordeler ved å være parlamentarisk leder på Stortinget. Les også om hemmeligheten som har ledet Veidekke til suksess, og hvordan du som leder bør forholde deg til homofile på jobb.

Publisert

I neste utgave av Personal og Ledelse får du mange spennende reportasjer. Les mer om:

Et steg nærmere fast jobb

De er høyt utdannet og er språkmektige. Nå får fem innvandrere med høyere utdanning forsøke seg i Telenors Open Mind Integation prosjekt. Målet er å integrere ved å gi innvandrerene arbeidserfaring slik at det blir enklere å få seg jobb - selv om de har feil navn.

Skeiv på jobben

- Et lederansvar, mener høyrepolitiker André Oktay Dahl. Hvordan kan du som leder, kollega eller venn forholde deg til homofile og lesbiske på jobb? Dette svarer høyrepolitikeren og leder for LLH, Karen Pinholdt på.

Psykologene: Medarbeiderskap.

Alle ønsker en god leder og har høye forventninger til godt lederskap, men skal vi stille like store krav til vårt eget medarbeiderskap?

Helga Pedersen (AP) - Jeg får det beste fra to verdener

Stortingspolitikeren er landets yngste parlamentariske leder. I reportasjen forteller hun om utfordringer og fordeler ved å sitte på Stortinget, hvor både hun og andre politikere sitter med makten. For å balansere livet med en krevende jobb som politiker sørger hun blant annet for å ta alle de viktige møtene til frokost.

Veidekketoppen Terje Venold bygger hver dag!

Det viktigste han gjør er å bygge en god bedriftskultur. Under hans ledelse gjennom 21 år har bedriften økt fra 1500 til 6000 ansatte.

Dette og mye mer kan du lese om i årets nest siste utgave.

Får du ikke Personal og Ledelse i posten? Ikke fortvil, bestill et abonnement her, eller last ned en PDF av siste nummer her.

"
Powered by Labrador CMS