care.jpg

Thon ansatte syklet for CARE

Søndagens TV-aksjon CARE 2009 går til å hjelpe fattige kvinner og jenter i Afrika. Torsdag syklet en gjeng ansatte fra hovedkontoret i Thon Hotels ”til Afrika” for å gi sitt bidrag.    

Publisert

Thon Hotels ansatte ved hovedkontoret "syklet til Afrika" på Friskis og Svettis for å gi sitt bidrag til årets TV-aksjon. Fra venstre: Katrine Lauvnes, Eva Knoph og Camilla Gulsett. Foto: Karine H. Henriksen

Høstens viktigste treningsøkt!

I samarbeid med Norges Bedriftsidrettsforbund og treningssentre over hele landet, har CARE utfordret næringslivet til å tråkke til for årets TV-aksjon i uke 42. Hver spinningtime gir et bidrag på kr 1000 som går uavkortet til TV-aksjonen CARE 2009.

Sykler inn rundt 100.000

Torsdag ettermiddag syklet en gjeng ansatte ved hovedkontoret til Thon Hotels inn penger til årets TV-aksjon.

Hovedkontoret har oppfordret alle hotellene til å delta, og rundt tolv hoteller er påmeldt.

– Totalt regner vi med å bidra med til sammen rundt 100.000 kroner, sier kommunikasjonssjef i Thon Hotels Camilla Gulsett.

Hvorfor gjør dere dette?

– Det å hjelpe kvinner i Afrika betyr utrolig mye. Hvis man hjelper disse kvinnene, hjelper man også hele samfunnet rundt. Vi denne saken er veldig godt og den falt veldig i smak – derfor deltar vi, sier Camilla Gulsett.

Vil din bedrift delta?

TV-aksjonen CARE 2009 går til kvinner og jenter fordi de rammes hardere av fattigdom, nød og diskriminering. Hjelp til kvinner hjelper flere – og det kan forandre verden!

Ønsker du at din bedrift skal være med å bidra til årets TV-aksjon kan du lese mer om det her. Alle bidrag er fradragsberettigede og fritatt for moms. Spørsmål kan rettes direkte på: bedrift@care.no

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som blir sendt ut en gang i uken.

CARE TV-aksjon 18. oktober 2009

"
Powered by Labrador CMS