Helsepersonell colourbox
Helsepersonell colourbox

Profilerer seg på barneby-prosjekt

Bemanningsselskapet Xtra personell Care tror at aktiv støtte til et barneby-prosjekt i Zambia skal lokke helsepersonell til å jobbe for dem i sommermånedene.

Publisert

For hver arbeidstime som leveres til norsk helsevesen gjennom Xtra personell Care i sommer, vil bemanningsselskapet gi én krone til SOS Barnebyers prosjekt "Livingstone" i Zambia.

Dersom selskapet får den aktiviteten man regner med i juni, juli og august, vil det innebære mer enn 200 000 kroner i støtte til prosjektet.

Samfunnsansvar - og rekrutteringstiltak

Foruten å inngå i Xtra personells arbeid med samfunnsansvar, skal denne sommerkampanjen også bidra til å lokke helsepersonell til å arbeidet for selskapet.

Les også: Hva er Employer Branding?

- Flere byråer velger å tilby bonusordninger til vikarene som jobber ekstra mye i denne perioden. Vi velger heller å motivere til ekstra innsats gjennom å bidra til en god sak, sier administrerende direktør Jens Petter Løken i Xtra personell Care.

Stort vikarbehov

Behovet for vikarer i helsesektoren er ekstra stort i sommermånedene juni, juli og august, og det er ofte en stor utfordring for bemanningsbyråene å få tak i kvalifiserte folk.

Xtra personell Care alene regner med å formidle 1000 vikarer til norske sykehus og sykehjem i denne perioden. De fleste er rekruttert i Sverige.

Får reise til Zambia

Blant vikarene som legger ned flest timer i løpet av perioden, vil to bli trukket ut til å bli med til Zambia i høst for å se på prosjektet.

- Dette blir en utmerket anledning for vikarene til å se konkrete resultater av sin arbeidsinnsats i sommer, sier Løken.

"
Powered by Labrador CMS