Her er årets første utgave

Publisert

Det er godt å være i gang. Ikke slik å forstå at januar har gått uten at det er blitt gjort noe særlig, snarere tvert imot.

Men det å få noe ferdig, levert det man skal og kjenne på at det i tillegg er mulig å være fornøyd med resultatet - ja, det gir en form for lykke eller tilfredshet som man absolutt ikke bare skal la fare av sted uten å kjenne på betydningen.

I dag er en slik dag når årets første utgave av HRmagasinet ligger klar for alle digitale abonnenter. Vi er veldig glade for at det for hver eneste uke blir stadig flere av dere.

I denne utgaven har vi lagt vekt på et par faktorer som vi tror kan komme godt med akkurat nå:

  • ENTUSIASME
  • BÆREKRAFT

Det er godt mulig du har hørt og lest det meste om Øystein «Pølsa» Pettersen et annet sted, men det er ikke sikkert at du har fått med deg alt det han snakker om i HRmagasinet. Hjemme på kjøkkenet hans oppstår noe annet enn foran en mikrofon eller et TV-kamera.

«Pølsa» snakker blant annet om entusiasme, og hva som gjør at han hver dag kan finne glede og engasjement.

Når det gjelder bærekraft og samfunnsansvar er vi veldig spente på vårt nye samarbeid med Corporate Good og fagpersonene Runar Heggen og Maria Peltokangas. Vi begynte samtalene allerede tidlig i fjor høst for å finne en slags felles vei for å skape nytteverdi for leserne - i denne utgaven er vi i gang.

I de kommende sju utgavene av HRmagasinet vil vi sammen bidra med den grunnleggende faglige innretningen, og samtidig vise fram personer og organisasjoner som har tatt fagligheten inn i sitt daglige bruk.

Som vanlig er det mye, mye mer som vi mener skal være relevant for deg og dine medarbeidere - om dere jobber stort eller smått, bredt eller smalt. HRmagasinets fagmedarbeidere er virkelig dedikerte mennesker med stort engasjement og hjerte for å bidra til å gjøre arbeidshverdagene og arbeidsplassene våre til enda mer utviklende og bedre steder å være.

God fornøyelse - og send meg gjerne et tips om noe vi bør skrive om!

Trenger du et abonnement?

Trykk her for å gå til vår abonnementsservice - vi finner en løsning for deg!

Powered by Labrador CMS