Elham Binai blir direktør for mennesker og kultur i NHO

NHO har ansatt Elham Binai (41) som nytt medlem av ledergruppen i NHO. Binai kommer fra jobben som nordisk konserndirektør i Adecco Group hvor hun har vært siden 2016. Elham Binai blir NHOs nye områdedirektør for mennesker og kultur fra september 2022.

Elham Binai.
Elham Binai.

Elham Binai har utdannelse innen business, organisasjonspsykologi, ledelse og journalistikk fra Norge og Storbritannia. Hun har jobbet som freelancejournalist for en rekke norske og internasjonale tv-kanaler og vært med på oppbyggingen av IT-selskapet Skill.

Siden 2016 har Elham Binai vært HR-direktør i Adecco Group og siden 2020 konserndirektør i Adecco Group Norden. Gjennom årene i Adecco Group har Elham vært sentral i ledelsen av organisasjonsutvikling, endringsledelse, transformasjonsreise, kompetanseutvikling, kulturbygging og kriseledelse.

- Jeg er svært takknemlig for tilliten og ser frem til å jobbe for hele næringslivet. Mennesker og den tillitsbaserte kulturen er vår viktigste kapital. Det ligger ett stort potensial i næringslivet. Hvordan vi forvalter potensial, lederskap og kultur vil være viktig konkurransefortrinn for oss som nasjon. Høy endringstakt setter oss i stand til å tørre mer, tenke annerledes, være nysgjerrig, og videreutvikle god bærekraftig bedriftskultur. NHO har en sentral posisjon og oppdrag i videreutviklingen av Norge, og jeg ser frem til å jobbe sammen med alle de flinke menneskene i NHO og medlemsbedriftene, sier Elham Binai.

I NHO vil Binai lede arbeidet med mennesker, kompetanse og organisasjonskultur slik at NHO er best mulig rigget for fremtiden. Hun vil i tillegg jobbe tett med øvrige deler av NHO-familien og NHOs medlemsbedrifter.

- Vi er veldig glade for at Elham har takket ja til jobben hos oss. Vi får inn en meget erfaren leder som har jobbet mye med strategisk utvikling, digital transformasjon og kompetanseutvikling. Elham vil styrke vårt lag og får en meget sentral rolle i den utviklingen som skal skje i NHO og for våre medlemmer i årene som kommer, sier Ole Erik Almlid som er administrerende direktør i NHO.

(NHO)

Powered by Labrador CMS