Kvinne utendørs
HR-sjef i elbilladeselskapet Zaptec, Trude Schulberg.

- Nå skal vi utvide vår kultur på tvers av grenser

Etter 16 år i olje- og gass-selskapet Emerson går Trude Schulberg i retning det grønne skiftet som ny HR-sjef i Zaptec. Med et selskap i rask vekst på tvers av landegrenser, stilles det store krav til helhetlig ledelse og kulturbygging, og Schulberg tar fatt på oppgaven med nysgjerrighet og driv.

– Jeg har jobbet med HR siden jeg begynte i arbeidslivet og du kan si at jeg har gått hele veien i HR-systemet. Etter 16 år i et veldig spennende selskap hvor jeg fikk jobbe tett på særlig amerikansk kultur og kjent på endring i organisasjonen, er det nå veldig gøy å komme til et så nyskapende miljø som Zaptec, sier Schulberg.

I elbilladeselskapet har den nye HR-sjefen gått i gang med å kartlegge hva organisasjonen skal satse på først. Stavanger-selskapet har vokst veldig det siste året og Zaptec er i dag til stede i Sverige, Danmark, Storbritannia, Frankrike, Sveits, Nederland, Italia og Tyskland. Selskapet har også ambisjoner for USA.

– Etter en drøy måned i Zaptec har jeg fått bli kjent med kulturen, og den er preget av en åpen og inkluderende kultur, samtidig som det er et ungt og intenst miljø. Det å bevare denne kulturen og klare å bygge samme gode kultur på tvers av hele organisasjonen er en oppgave som jeg synes er ekstra spennende, og det å samarbeide i team på tvers av landegrenser slik at hele organisasjonen trekker i samme retning er noe jeg brenner for, sier Schulberg.

Noen av aktivitetene som den nye HR-sjefen vil gå i gang med er blant annet å oppdatere Zaptecs verdigrunnlag og skape større identitet til selskapet på tvers av konsernet. Hun vil også sette i gang et lederutviklingsprogram, for å bygge gode talenter internt.

– Jeg har stor tro på at lykke kommer til de som jobber hardt. Målrettet kommunikasjon som skaper godt medarbeiderengasjement på tvers av virksomheten bidrar til et positivt arbeidsmiljø, og jeg ser frem til å fortsette og jobbe med dette i Zaptec, avslutter Schulberg.

(Zaptec)

Powered by Labrador CMS