Mariette Kristenson.

Topplederbytte i Reitan Convenience

Mariette Kristenson kommer fra toppstillingen i Reitan Convenience i Sverige til samme stilling i Norge.

1. juni 2021 gir Johannes Sangnes, REITAN CONVENIENCE sin CEO gjennom mange år, stafettpinnen videre til Mariette Kristenson. Kristenson kommer fra stillingen som CEO i REITAN CONVENIENCE i Sverige, og har lang erfaring fra REITAN- systemet i både Norge og Sverige, samt som styremedlem i flere nordiske selskap.

- Mariette kjenner REITAN-systemet godt, og har lederegenskapene og kompetansen som skal til for å lykkes i rollen. Jeg gleder meg til å følge hvordan Mariette vil sette sitt preg på den langsiktige satsningen på mat & drikke, digitalisering og bærekraft som REITAN CONVENIENCE har startet, og ønsker henne velkommen i rollen som øverste leder for vår convenience-virksomhet, sier adm. dir. i REITAN HANDEL Ole Robert Reitan.

Anna Wallenberg tar over som CEO i REITAN CONVENIENCE SWEDEN etter Mariette Kristenson. Wallenberg kommer fra stillingen som kommersiell direktør i Kronans Apotek, hvor hun har hatt ansvar for over 300 apotek. Hun har også 10 års erfaring fra Accenture i Sverige.

- Det er også svært spennende å få med Anna på laget. Med sin bakgrunn både fra Accenture, men også fra Kronans Apotek og den digitale reisen de har hatt, tar hun med viktig kompetanse og erfaring inn i rollen som CEO i Sverige, sier Ole Robert Reitan.

Johannes Sangnes har vært toppleder i REITAN i 20 år. De siste 17 årene har han hatt ulike toppleder-roller i REITAN CONVENIENCE, hvorav de siste 5 årene som CEO og styreleder for 7 land.

- Johannes har vært med oss gjennom to ti-år og har virkelig styrket selskapene han har ledet. Jeg husker godt da han i REITAN CONVENIENCE i Sverige snudde organisasjonskartet på hodet og satte kunden øverst! Det har vært en glede å jobbe med Johannes, som alltid har vist handlingsevne og svært gode resultater, sier Ole Robert Reitan.

(Reitan Convenience/NTB Kommunikasjon)

Powered by Labrador CMS