Tre smil-vinner er kåret

Hjerte og lungeavdelinga ved Ålesund sykehus, Gammelstua Lamarktunet sykehjem på Sortland og Kommunal medisinsk senter i Ringsaker kommune gikk helt til topps i årets Smil! Du er på jobb.

Publisert

De tre kan nå glede seg til hver sin konsert med henholdsvis Ravi, Jørn Hoel og Henning Kvitnes fra årets sesong av Hver gang vi møtes.

Juryleder Vibeke Os Bratlie er storfornøyd med årets smil-sesong.
- Vi gratulerer tre flotte vinnere med hver sin velfortjente konsert. Årets sesong av Smil! Du er på jobb har overgått alt vi har sett tidligere i engasjement og mobilisering hos finalistene. Det ble en utrolig spennende innspurt og det var fantastisk å se hvordan ansatte mobiliserte både på sine arbeidsplasser og i sine lokalmiljø for å få flest mulig stemmer, sier Os Bratlie, som også er leder for HMS-teamet i KLP.

Blant finalistene spredt over hele landet var det en hard jobb å velge ut kun tre vinnere.
- Men valget måtte tas, og de tre skilte seg ut både med sine bidrag, sitt engasjement og sin mobilisering. Vi er sikre på at Ålesund sykehus, Gammelstua og kommunalmedisinsk senter på Ringsaker er tre verdige vinnere av denne konkurransen, understreker Vibeke Os Bratlie.

De tre vinnerne kan nå glede seg til en vinnerkonsert på sin arbeidsplass.
- Nå skal alt det praktiske på plass, og så er det bare å sette i gang. Vi gleder oss til å møte de ansatte som står bak denne seieren, og høre mer om det arbeidsmiljøet de har. Jeg håper vinnerne gleder seg, jeg kan love dem en skikkelig flott konsertopplevelse, sier Os Bratlie.

Les mer om hva medarbeiderne ved de tre ulike virksomhetene skriver om sin arbeidsplass.

Powered by Labrador CMS