student
student

Slik fanger du talentene

De mest suksessrike bedriftene vet hvordan de skal tiltrekke seg de beste talentene. Det å få mest mulig ut av sine talenter bør stå på enhver leders prioriteringsliste.

Publisert

Ill.foto: Colourbox.

Ifølge Harvard Business Review kan du enkelt lage noen rutiner for å sikre deg at de beste talentene søker seg til din bedrift.

1. Bli kjent på et tidlig stadium

Bruk tid på å bli kjent med talentfulle personer gjennom nye nettverk. Oppsøk deres miljø og gjør deg synlig ved å delta på messer og karrieredager. Finn ut hvilke forventninger talentene har, og hva som motiverer dem i arbeidet. Ved å dyrke dette arbeidet vil du raskt kunne knytte til deg gode talenter når din bedrift en dag har behov for dem.

2. Selg deg selv som leder

De mest talentfulle personene blir motivert og engasjert ved å jobbe med sammen med dyktige ledere som de kan stole på, og som de kan lære noe fra. Sørg for at potensielle talenter vet hvilke fordeler det gir dem ved å jobbe sammen med deg.

3. Kultiver

De dyktigste talentene har som regel ett eller annet prosjekt gående. For å fange deres interesse må du sørge for å holde dem oppdatert på hvordan din bedrift utvikler seg, og hvilke visjoner dere har for fremtiden. På sikt vil det øke sannsynligheten for at talentene søker seg til din bedrift.

Powered by Labrador CMS