Næringsminister Monica Mæland og fiskeriminister Per Sandberg.
Næringsminister Monica Mæland og fiskeriminister Per Sandberg.

Rundreise til de norske hav-bedrifter

Hvert år reiser de 350 ansatte i Nærings- og fiskeridepartementet ut i landet på bedriftsbesøk. I april 2018 ønsker de å møte de som jobber med havet. Nå venter de på invitasjon fra bedriftene.

Publisert

I dag jobber mer enn 250 000 personer innenfor sjømat, maritimt og olje- og gass. Dette er fremtiden for Norge.

- Havet byr på store muligheter. I 2030 vil 40 millioner mennesker globalt jobbe i havnæringene, og havøkonomien vil doble seg. I Norge er vi skikkelig gode på sjømat, maritimt og olje. Derfor er det viktig at vi trapper opp satsingen på havet i tiden fremover, sier næringsminister Monica Mæland (H), som selv i løpet av våren skal legge ut på en egen havturné.

I løpet av våren skal også ansatte i Nærings- og fiskeridepartementet reise ut i hele landet for å møte spennende havbedrifter. Bedriftsbesøkene vil finne sted mellom 9.-13. april 2018, og vi ønsker invitasjoner fra din bedrift!

- Vi ønsker å møte de som har gode ideer, utvikler nye og spennende teknologier og som tror på at havet er fremtiden for Norge, sier fiskeriminister Per Sandberg (Frp).

Nærings- og fiskeridepartementet jobber med mange og store oppgaver, både innenfor havnæringene men også innenfor næringslivet generelt. Bedriftene som inviterer oss på besøk får presentere sin virksomhet for departementet, og de får et innblikk i hvordan departementet jobber. De får dessuten muligheten til å gi nyttige innspill til regjeringens politikk og, ikke minst, gi innspill til hvordan vi bør jobbe videre i 2018 med den store havsatsingen.

Powered by Labrador CMS