Steffen Brørby tiltrer jobben som konserndirektør for HR og organisasjon i OBOS fra 1. mai 2023.

OBOS ansetter ny konserndirektør for HR og organisasjon

OBOS henter Steffen Brørby fra Orkla som ny konserndirektør for HR og organisasjon.

Brørby har lang erfaring fra HR-faget og jobber i dag som senior vice president HR på konsernnivå i Orkla. Der har han over flere år har hatt lederstillinger innen fagfeltet i ulike deler av Orkla-konsernet. Brørby har i tillegg en lang karriere bak seg fra forsvaret, i tillegg til helsevesenet. Nå gleder han seg til å ta fatt på nye oppgaver i OBOS til våren.

– Jeg gleder meg til å bli en del av OBOS og bidra med mine erfaringer innen organisasjonsutvikling og bygge videre på den solide historien OBOS som selskap forvalter. OBOS har en helt spesiell rolle i boligutviklingen i Norge og har et samfunnsansvar som få andre bedrifter kan vise til. Jeg ser frem til å jobbe med en organisasjon som spiller en avgjørende rolle for at så mange som mulig skal få realisert boligdrømmene sine, sier Steffen Brørby.

Brørby tiltrer jobben som konserndirektør for HR og organisasjon i OBOS fra 1. mai 2023. Konsernsjef Daniel Kjørberg Siraj ser fram til å få Brørby med på laget.

– Jeg er veldig glad for at Steffen Brørby har takket ja til å bli en del av konsernledelsen og teamet i OBOS. Brørby kommer med en bred kompetanse innen arbeid med HR og organisasjon i et stort, komplekst selskap med virksomhet i flere land. Det å ha erfaring med å jobbe med produktivitets- og medarbeiderutvikling knyttet til ulike yrkesgrupper, alt fra produksjonsarbeidere i industrien til spesialister med akademisk bakgrunn, er viktig i en organisasjon som OBOS. Denne erfaringen er spesielt viktig i den omstillingstiden OBOS vil stå overfor de neste årene, uttaler konsernsjef i OBOS, Daniel Kjørberg Siraj.

(OBOS/NTB Kommunikasjon)

Powered by Labrador CMS