Kjenner du Norges Hyggeligste Håndverker?

Når vi snakker om håndverkere hører vi ofte historier om konflikter og dårlig utført arbeid, samtidig vet vi at de fleste er fornøyde med sine håndverkere. Mittanbud.no og Dipper i samarbeid med Bygg Reis Deg leter derfor nå etter Norges Hyggeligste Håndverker.

Publisert

Vinneren kåres under Bygg Reis Deg 2017, og målet med konkurransen er å vise frem alle de hyggelige, dyktige og blide håndverkerne vi har i Norge.

— Vi skal løfte frem de gode ambassadørene for håndverksyrket. I den anledning passer det fint å få inn en ny konkurranse, som Norges Hyggeligste Håndverker. Vi vet at det finnes mange dyktige og seriøse håndverkere der ute, er de i tillegg hyggelige og vet hvordan de skal gjøre kunden fornøyd både før, under og etter at jobben er gjort, ja da ønsker vi å premiere og hedre disse. Vi er spent på å se hvor i landet Norges Hyggeligste Håndverker jobber, sier a administrerende direktør Gunnar Glavin Nybø i Bygg Reis Deg AS.

Alle kan nominere
Konkurransen starter 1. september og alle som vil kan gå inn og nominere sin håndverker. Deretter velges 15 håndverkere som går videre til finale, og den endelige vinneren kåres i samarbeid med en fagjury under Bygg Reis Deg 2017 på Lillestrøm fredag 20. oktober.

Kriteriene for å vinne konkurransen er en kombinasjon av faglig dyktighet, service og gode kundeopplevelser – derfor ønsker vi å høre om kundenes egne opplevelser av det de mener er en hyggelig håndverker.

Alle kan nominere, og nominasjonen består av et kort skjema med noen få enkle spørsmål. Klikk her for å nominere.

- Vi vil gjerne at du beskriver med dine egne ord hvorfor du mener nettopp denne personen er Norges Hyggeligste Håndverker. Fortell hva slags jobb håndverkeren har gjort for deg, og hva som gjorde det til en hyggelig opplevelse. Dette kan for eksempel være service, punktlighet og kvalitet eller personlige egenskaper som godt humør, positiv innstilling og vilje til å gi det lille ekstra.

Konkurransen er et initiativ fra Dipper og Mittanbud.no, i samarbeid med Bygg Reis Deg. Premiene til vinneren er sponset av Hertz, BergersenFlis, Beckers, Tools, BuildIt, Dipper og Mittanbud. Alle som nominerer sin hyggelige håndverker er med i trekningen av premier fra Maxbo og Garderobemannen.

Les mer om konkurransen på http://norgeshyggeligstehåndverker.no/

Powered by Labrador CMS