Ny kompetansedirektør i BNL, Kjetil Tvedt.

Fra Norsk Industri til BNL

Byggenæringens Landsforening (BNL) har ansatt Kjetil Tvedt som ny kompetansedirektør. Han har frem til nå jobbet med kompetanse og rekruttering i Norsk Industri.

- BNLs bransjeforeninger og medlemsbedrifter er avgjørende for at Norge skal klare å møte de store samfunnsutfordringene Norge står overfor, som bærekraftig vekst i byene, klimautfordringer og behov for ny infrastruktur. Da er det kritisk at utdanningssystemet og kompetanseutviklingen i samfunnet er innstilt på riktig måte. Jeg gleder meg til å bidra til dette arbeidet i BNL, sier Kjetil Tvedt, som tiltrer rollen i mars 2023.

Tvedt har de siste 11 årene jobbet som fagansvarlig for kompetanse og rekruttering i Norsk Industri. Tvedt er utdannet statsviter der han skrev oppgave om overskridelser i veiprosjekt, og har i tillegg mastergrad i økonomi og ledelse. Han har arbeidet i ECON Pöyry, Transportbrukernes Fellesorganisasjon, Opplysningsrådet for veitrafikken og NAV.

- Vi er svært glade for å få Kjetil med på laget og er trygg på at hans brede erfaring innenfor rekruttering og kompetanse, lange fartstid i NHO-fellesskapet og utstrakte samarbeid med BNL, vil styrke oss som organisasjon på det kompetansepolitiske feltet, sier Nina Solli, administrerende direktør i BNL.

- Byggenæringen er Norges største fastlands- og distriktsnæring. Jeg kommer fra en praktisk anlagt familie og har alltid hatt interesse for bygg og samferdsel. Av tingene jeg kommer til å jobbe med er rekruttering og videreføringen av bransjeprogrammet for bygg og anlegg samt Industrifagskolen, avslutter Tvedt.

(Byggenæringens Landsforening/NTB Kommunikasjon)

Powered by Labrador CMS